Lego-arving udskammet: ’Det er mangel på respekt’

18/02/2021 15:22

|

Redaktionen

Foto: Privat

Mest læste i dag

Det har skabt stor debat og opmærksomhed, at Lego-arvingen Anders Kirk Johansen forleden kørte sin bil ud på en sø, for derefter at gå igennem isen.

Lego-arvingen delte selv i første omgang historien på sociale medier, og sidenhen har den skabt rigtig meget debat, også nok mere end hvad Anders Kirk Johansen havde regnet med.

Flere politikere har nu kastet sig over sagen, der synes at være gået fra et privat anliggende på Anders Kirk Johansens gods, til en ganske offentlig omgang værdipolitik.

Onsdag udtalte Johansen sig over for Ekstra Bladet, og særligt det interview fik politikerne til tasterne.

Lego-arvingen udtalte:

”Jeg fik en medarbejder til at skære i isen, og de målte den til at være 13 centimeter tyk, så jeg tænkte da, at den kunne man godt køre på,” – Sagde han til mediet og tilføjede:

”Jeg er da glad for, at jeg ikke tog min Rolls Royce,”

Det er dog ikke alle der er lige glade for den humoristiske holdning til uheldet, hvor ingen kom noget til.

Pernille Skipper fra Enhedslisten skrev efterfølgende på Twitter – ”Her er en bil til en kvart million gået gennem isen, og milliardær-arvingen synes at det er morsomt og er 'bare glad for at det ikke var hans Rolls Royce”

Det var mange i kommentartråden enige i, en skriver blandt andet -"Det er mangel på respekt".

Selvom mange erklærede sig enige i opslaget, har Pernille Skipper senere offentliggjort, at hun har modtaget beskeder der forsvarer Anders Kirk Johansen, hvortil hun skriver:

”Det undrer mig, hvor mange mennesker der går amok for at forsvare en milliardær, der kører sin bil i søen for sjov. Altså, ja, bevares, manden har ret til det. Men det er da stadig for dumt og spild af penge,”

Også Rasmus Stoklund fra Socialdemokratiet har kommenteret sagen, og var ligeledes heller ikke se det sjove i episoden.

”Måske hænger det sammen med, at man ikke selv har tjent sine penge, når man tager så let på deres værdi. Jeg tvivler dog på, at den gamle Lego-grundlægger Ole Kirk ville være stolt af sit oldebarns opførsel,” – Skriver han på Facebook.