Lars Rasmussen i stor sorg

20/05/2023 13:34

|

Thea Andersen

Foto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix
Den tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen har mistet sin far til cancer. Han blev 79 år.

Mest læste i dag

Den 18. maj var en sorgens dag for landsholdslegenden Lars Rasmussen. Han mistede nemlig sin far, Per Rasmussen.

Instagram fortæller Lars Rasmussen, at hans far sov ind den torsdag 18. maj - blot få dage før sin 80-års fødselsdag.

Per Rasmussen, der var tidligere formand i Dansk Håndbold Forbund, blev ramt af tarmkræft for 18 måneder siden og har nu måtte overgive sig til den forfærdelige sygdom.

I et hjerteskærende opslag på Instagram skriver Lars Rasmussen følgende:

- Det er med min største smerte nogensinde følt i min krop at kl 22.27 igår aften 18 maj, sov min far, klippe og idol ind og fik dermed fred, lyder det fra 47-årige Lars Rasmussen, som fortsætter:

- Jeg kan ikke beskrive hvad vores familie går igennem af smerte lige nu og hvad jeg går igennem, og sorgen vil aldrig forsvinde helt, men lidt trøst finder jeg ved at vide at far har fået fred og så den kærlighed jeg føler i giver til mig samt KÆMPE RESPEKT og KÆRLIGHED til FAR.

Han fortæller videre, at bisættelsen af hans far finder sted mandag den 22. maj i Birkholm Kirkegård. Netop denne dag er speciel, da Per Rasmussen ville have rundet de 80 år.

Et kæmpe ikon

Fra 1985 til 1998 var Per Rasmussen formand for Lyngby Håndbold Klub (LHK), og i et opslag på Facebook hylder klubben ham:

- Det er med stor sorg at kunne meddele, at vi i går har mistet et kæmpe ikon i LHK, Per Rasmussen [...] Vi siger farvel til en stor personlig som mange i og omkring LHK vil savne og tale om de næste 100 år, står der blandt andet i klubbens opslag.

Du kan læse hele opslaget herunder.

Ud over Lars Rasmussen var han også far til Kim Rasmussen, der er håndboldtræner.