Kanye West og Kim Kardashian giver op: Stopper parterapi

20/01/2021 14:58

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det har efterhånden været på vej i et stykke tid, hvert fald ifølge diverse rygter, at superstjerne-parret Kim Kardashian og Kanye West var ved at gå fra hinanden.

Nu melder en kilde tæt på parret ud, at de to ikke længere går til parterapi, da de simpelthen ikke kan finde de løsninger de søger.

Det har været mange rygter omkring ægteparret med fire børn, først kom det frem at model og realitystjerne Kim Kardashian havde hyret en kendt skilsmisseadvokat, og at parret ikke havde boet sammen i noget tid.

Næste rygte, som så senere blev skudt til jorden at kilden der bragte den, omhandlede rapper Kanye West. En 20-årig kvindelig influencer hævdede at vide fra kilder tæt på parret, at Kanye West havde en affære med en influencer og makeup-artist ved navn Jeffree Star.

De rygter skød den 20-årige kvinde dog til jorden igen senere, med den forklaring at rygtet var skabt udelukkende med det mål at få flere følgere på Instagram…

Nu fortæller en kilde til People Magazine, der har fulgt sagen tæt, at parret har været i parterapi, men at det angiveligt ikke skulle have lyst mange problemer. Ifølge kilden er det nærmere gået den modsatte retning, så ikke blot Kim Kardashian men også Kanye West selv.

People Magazine skriver således at Kanye West ifølge kilden i denne uge ville kontakte skilsmisseadvokater.

Det er efterhånden, ikke mindst takket være en 20-årig influencer, meget svært at tro hvad der er op og ned i de to kendissers ægteskab, men noget kunne tyde på, at det godt syv år lange ægteskab forholdsvist snart kunne være fortid.