Kanye West giver op

04/11/2020 11:44

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det virkede aldrig rigtig sandsynligt at den karismatiske rapper ville blive USA´s næste præsident, og efter et tweet fra Kanye, står det nu klart, at han ikke længere selv tror på en valgsejr.

”WELP Kanye 2024” – Sådan lød et tweet fra præsidentkandidaten Kanye West på valgnatten, og dermed har han tilsyneladende givet op på valgsejren i denne omgang, men med det tydelige budskab, at han regner med at stille op igen til næste valg.

På trods af hvad der ligner et forsmående nederlag, er det ikke mangel på opmærksomhed der har været Kayne Wests undergang. Specielt da rapperen offentliggjorde sit kandidatur, var opmærksomheden massiv. Dog faldt interessen for en rapper-præsident hurtigt, ikke mindst fordi det ikke lykkedes Kanye West at blive registreret som kandidat i flere store stater. Rent politisk havde West heller ikke meget at byde på, og de politiske promoveringer foregik hovedsageligt som små kommentarer på twitter.

Stemte på en person jeg stoler på - mig

Stemmerne tælles stadig på livet løs i staterne, og om end Kanye nok ikke når sit mål, kan han vide sig sikker på mindst én stemme – sin egen.

I et Instagram opslag skriver Kanye nemlig -  ”I dag har jeg stemt for første gang i mit liv til præsidentvalget i USA, og det er på en, som jeg virkelig stoler på ... mig”