Kandis-Johnny med trist nyhed om helbredet: Står overfor endnu en operation

20/11/2023 06:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Selvom Kandis-Johnny er kendt for sit positive væsen, så har den seneste tid ikke været særlig nem for sangeren, som nu står overfor endnu en operation.

Mest læste i dag

Johnny Hansen, bedre kendt som 'Kandis Johnny', afslører over for Ekstra Bladet, at hans sundhed har været udfordret på det seneste.

Efter en hasteforanstaltning tidligere på efteråret, hvor der var mistanke om modermærkekræft, afslører han nu behovet for endnu en operation, denne gang på sit knæ.

"Jeg kæmper stadig med mit knæ, efter jeg kom til skade i 'Fangerne på fortet'. Derfor står jeg nu over for en knæoperation," udtaler han, hvor han nævner en skade på sit forreste korsbånd og menisk.

Selvom en dato for operationen endnu ikke er fastlagt, bevæger Johnny sig fremad med en positiv holdning: "Der er ingen fastsat dato endnu, men jeg skal til lægen næste fredag for at drøfte operationen. Det kommer til at gå fint."

Han forsikrer også om, at alt gik som planlagt under den tidligere operation, der blev udført på grund af mistanke om modermærkekræft.

Johnny pådrog sig knæskaden under "Fangerne på Fortet," en hændelse så alvorlig, at produktionen straks førte ham til skadestuen og ud af programmet.

Allerede dengang var han klar over, at hans knæ aldrig ville blive fuldstændigt helbredt, men han erkender også, at det er en uundgåelig konsekvens, når en voksen mand deltager i sådanne programmer.

Skaden opstod tilbage i 2021, mens han deltog i programmet "Fangerne på Fortet," der blev filmet i løbet af sommeren. Det betyder, at sangeren har levet med betydelige smerter i lang tid. Før han endeligt besluttede sig for operationen, blev han faktisk opfordret til at genoptræne benet i stedet for at gennemgå en operation. Nu, to år senere, står han dog over for den nødvendige kirurgiske indgriben.