Kæmpe kendispar på vej mod enden: Nu vil hun skilles

06/01/2021 09:07

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

De er måske et af de mest kendte og omtalte kendispar i verden, men længe har der floreret rygter om en ikke så glad Kim Kardashian, og nu ser det ud til at en reel skilsmisse er på vej.

Det er måske ikke det nemmeste ægteskab at være en del af. Konstant mediebevågenhed, to karriere hvor der bestemt er fart på, fire børn og selvfølgelig Kanye West, der i en kort periode troede han skulle være præsident.

Kanye West der i løbet af de sidste par år har haft flere sammenbrud, samt en bipolar lidelse skulle ifølge magasinet People godt være i klar over at hustruen genne syv år har mistet tålmodigheden.

I øjeblikket bor parret end ikke sammen, da rapperen er i Wyoming for at fokusere på musik, og Kim Kardashian er i Los Angeles, sammen med barets fire børn. Alle i alderen et til syv år.

Ifølge People skulle Kim Kardashian netop have hyret en kendt skilsmisseadvokat, og en anonym kilde tæt på parret har oplyst til mediet, at Kanye West er ganske klar over at løbet snart er kørt.

” Han ved, hun er færdig. Hun har fået nok, og hun har fortalt ham, at hun har brug for plads til at finde ud af sin fremtid,” – Siger den anonyme kilde til People og fortsætter:

” Han er okay. Han er ked af det. Han ved, det uundgåelige vil ske, og han ved, det bliver snart,”

Spørgsmålet synes nu at være hvornår, og ikke om en skilsmisse er på vej. Ligeledes kan det gå hen at blive en ganske stor sag i medierne, da hverken Kanye West eller Kim Kardashian ligefrem er kendt for at gå stille med dørene.