Justin Bieber vil i slåskamp med Tom Cruise: Han er færdig

04/01/2021 11:17

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den verdenskendte popstjerne Justin Bieber, har flere gange gjort det tydeligt at han vil i slåsse med den næsten lige så verdenskendte skuespiller Tom Cruise.

Der er ikke mange ting Justin Bieber ikke er god til. Den 26-årige canadiske superstjerne har i den ellers stadig unge alder skabt sig en enorm karriere, til et punkt hvor der ikke er meget tilbage at bevise for popstjernen.

Måske Bieber ligefrem er begyndt at kede sig, for han har i mere end halvandet år nu forsøgt at få sat en slåskamp op mellem ham selv og Hollywoodstjernen Tom Cruise, der mest af alt er kendt for sine ’Mission Impossible’-film.

Det viser sig, hvert fald for Justin Bieber, at den sande ’Mission Impossible’ er at få Tom Cruise i ringen.

” Jeg vil udfordre Tom Cruise til en kamp i octagonen (MMA-arena, red.)” – Skrev Bieber i et Twitteropslag for godt halvandet år siden og fortsatte:

” Tom, hvis du ikke tager den her kamp, er du bange, og du vil aldrig kunne leve med det,”

Nu forsøger popstjernen så igen at puste til ilden. I et opslag på sin Instagramprofil, hvori Bieber optræder som bokser til en ny musikvideo, skriver han – ” Tom Cruise er ’toast’ (færdig, red.)”

Det er sket flere gange over de sidste par år, at kendisser indgår i boksekampe mod hinanden, ofte med meget store summer som præmiepenge.

En af frynsegoderne ved at være en af verdens yngste og samtidig rigeste musikere, må være at man indimellem har en del fritid, skulle man ønske det, og Bieber har ofte brugt denne fritid på sport af forskellig slags.

Han har tidligere vist færdigheder inden for ishockey og ikke mindst basketball, hvor han har deltaget i flere af den amerikanske basketball-ligas, NBA, såkaldte celebrity-kampe.

Hvordan Tom Cruise har reageret på Biebers opslag, melder historien intet om.