Grædefærdig Peter Ingemann beder om hjælp: Udlover dusør

28/08/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Den populære tv-vært er godt og grundigt træt af det.

Mest læste i dag

Mange af os har uden tvivl stået i den triste situation at miste noget af stor betydning. Denne oplevelse har også ramt Peter Ingemann, og derfor tilbyder han nu en belønning.

På Facebook har han delt en meddelelse, hvor han sender en efterlysning ud.

"Jeg må indrømme, at dette er en ganske pinlig situation! Heldigvis er det dog ikke noget, jeg tidligere har oplevet. Jeg har aldrig tidligere mistet mine briller eller solbriller - indtil nu. Jeg har mistet mine fantastiske 'Persol Solbriller' i forbindelse med optagelserne sidste uge. Jeg begik den dumhed at lægge dem på biltaget, mens jeg lagde kuffert og jakke i bagagerummet, inden jeg skulle køre hjem. Og så glemte jeg fuldstændig alt om dem!" skriver Peter Ingemann i opslaget, som du kan finde nederst i artiklen.

Den populære TV 2-vært skjuler ikke sin ærgrelse over situationen.

"Det var også en udfordrende uge, og ærligt talt, hvor er det dumt af mig. Jeg kunne græde over det. Solbrillerne er kun en måned gamle, har styrke og glidende overgange, og de har en temmelig høj pris... Ja, de er ret dyre, men glassene er tilpasset mine synsproblemer, så de er ikke sådan lige til at erstatte," skriver han og fortsætter:

Jeg beder inderligt om, at nogen har fundet dem. Jeg tilbyder en dusør på 1000 kr, hvis de returneres i god stand. Brillerne var i et etui og blev tabt fra biltaget ved Containerhavnen i Aarhus for en uge siden. Mest sandsynligt på parkeringspladsen ved Vandvejen 7, 8000 Aarhus."

Peter Ingemann giver også en beskrivelse af brillerne.

"Særlige kendetegn: Brillerne kan foldes på midten, og der er desværre allerede to små ridser på hvert glas (ja, jeg har været lidt uheldig - det kan I nok høre). Jeg håber virkelig, at der er nogen, der kan hjælpe mig! Ellers ender jeg nok med at blive irettesat af de dygtige fagfolk, brillestylist Lizbeth og optiker Palle fra Silkeborg. Vi brugte lang tid på at finde det rigtige par til mig, og jeg er nok ikke altid den nemmeste at tilfredsstille. Jeg kan aldrig beslutte mig," skriver Peter Ingemann.

"Husk på de 1000 kr i belønning, hvis brillerne ikke er blevet smadret af en lastbil," afslutter han opslaget med.

Nedenfor kan du se selve opslaget: