Flygter fra Kanye West: Han lider af paranoia

14/01/2021 09:26

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden at rygtet om en kommende skilsmisse mellem den 43-årige rapper og hans kendis-hustru, Kim Kardashian for alvor tog til. Nu siger kilder tæt på West at folk omkring ham i øjeblikket flygter.

Det står ikke så godt til med den gode Kanye West. Det sidste års tid er ganske givet ikke noget han vil huske særligt meget tilbage på, og da hvert fald ikke positivt.

Det har været mange episoder hvor den ellers yderst anerkendte rapper, og optrådt i en mindre end heldig rolle. Blandt andet da han som kandidat til præsidentvalget havde sig en mindre nedsmeltning til et vælgermøde i North Carolina, for efterfølgende at udfolde sin nedsmeltning på twitter, hvor han rettede en spøjs, men meget skarp kritik af svigerfamilien.

Kanye West og hustru Kim Kardashian bor heller ikke længere sammen, og på det sidste forlyder det at den 40-årige kvinde har hyret en kendt skilsmisseadvokat. Nu fortæller kilder tæt på rapperen, at hustruen ikke er den eneste, der har fået nok af West.

”Han lider af frygtelig paranoia, når ikke han lægger al sin energi i sin kunst. Paranoia er et biprodukt af hans lidelse” – Lyder det fra en kilde tæt på West ifølge The Sun.

Det har i nogle år været offentligt kendt at rapperen til tider kæmper med en bipolær lidelse, og denne lidelse skulle ifølge kilden være en medvirkende grund til West´s forværrede mentale tilstand, og det er ifølge kilden begyndt at påvirke hans nærmeste.

”Personalet bliver involveret i personlige problemer, forretningsproblemer og alle andres problemer” – Lyder det fra kilden, der fortæller at mange ansatte tæt på West har sagt deres job op.

Ligeledes skriver The Sun at kilden oplyser at ægteskabet mellem de to kendisser er i fare, og at forholdet har taget hårdt på West.

”Hun er måske en sød dame, men jeg ville ikke have noget med hende at gøre,” – udtaler kilden og fortsætter:

”Der ingen privatliv, ingen anstændighed. Nogle gange har Kanye brug for privatliv og får det ikke. Jeg ved ikke præcist hvad der foregår mellem ham og Kim, men jeg tror de er på vej mod en skilsmisse,”