Fie Laursen indrømmer ludomani: Jeg har spillet over tre millioner kroner væk på et halvt år

28/12/2020 12:58

|

Lukas Jepsen

Foto: Fie Laursen/Youtube

Mest læste i dag

Den kendte reality- og tv-personlighed Fie Laursen, har i en yderst ærlig Youtube-video afsløret at hun kæmper en hård kamp med ludomani.

Der kan ske mange ting på skes måneder, men det er nok de færreste der har prøvet at blive over tre millioner fattigere på et halvt år. Det er ikke desto mindre hvad den kendte Fie Laursen kan fortælle i en video hun har delt på sin Youtubeprofil.

” Mit navn er Fie Laursen, og når folk hører mit navn, så tænker de op hende fra tv, hende fra medierne. Men jeg har en hemmelighed. Jeg er ludoman, og på bare et halvt år har jeg spillet over tre millioner kroner op” – Siger Fie Laursen først i videoen, og fortsætter derefter ved at fortælle om de store mængder penge, og hvordan det har påvirket hende.

Jeg mistede mig selv til spillet.

” Øjeblikket jeg blev fanget af spillet, var den dag, jeg vandt 833.000 kroner præcist. Det var så højt et beløb, der pludselig stod på min bankkonto, og det føltes som de mest lettjente penge, jeg nogensinde havde set og opnået i mit liv,”

” Efter den dag kunne jeg ikke stoppe. Jeg spillede dag og nat. Jeg mistede mig selv til spillet, og trods spillemyndighederne skrev til mig, at jeg skulle stoppe med at poste om spil på min Instagram, så kunne jeg ikke se, hvad de mente,”

Brød grædende sammen i haven

Fie fortæller at hun undervejs i processen opdagede hvor slemt det stod til, og det ramte hende hårdt.

” Jeg havde overhovedet ikke styr på det! Det gik op for mig, da jeg havde spillet 250.000 på to dage. Jeg faldt grædende sammen i min have og tænkte: Hvad er det, jeg har gang i? Hvad er det, jeg laver med mit liv?”

Fie Laursen afslutter videoen med en besked til de godt 150.000 følger på hendes youtubekanal: Ludomani er ikke for sjov. Pas på jer selv!