Elvira Pitzner fortrød med det samme: Afslører hvorfor hun slettede vaccine-skeptisk besked

14/01/2021 13:30

|

Lukas Jepsen

Foto: Elvira Pitzner/Instagram

Mest læste i dag

Coronavirus og vaccinerne der nu er ved at blive spredt ud i befolkningen kan sagtens føre til ophedet debat, derfor besluttede Elvira Pitzner også hurtigt at tage en vaccine-skeptisk besked ned fra sine sociale medier.

Det var under en spørgerunde på den 23-årige reality-stjernes Instagramprofil, at det sprængfarlige emne kom op.

Det startede ellers som den slags ofte gør, med spørgsmål om hvordan det står til med kærlighedslivet, hvordan hun holder sig slank. Men mindst en af Elvira Pitzners godt 200.000 følgere på Instagram havde et mere alvorligt spørgsmål i tankerne.

”Vil du tage imod coronavaccinen?”

Til det svarede Elvira – ”Hvis jeg SKAL” og fortsatte:

”Helst ikke, da jeg har hørt den kan medføre infertilitet (Nedsat frugtbarhed, red.)”

Der gik dog ikke mange minutter før Elvira havde fjernet svaret igen, men der gik tilsyneladende lige præcis lang nok tid til at flere kunne tage et skærmbillede af svaret, som nu florerer på sociale medier.

SE og HØR har været i kontakt med den 23-årige kvinde for at høre hvorfor hun fjernede sit svar:

”Jeg slettede min story igen efter fem sekunder. Folk har så stærke holdninger, og det er et følsomt emne. Jeg skal ikke gøre mig klog på det. Jeg skal ikke tage stilling til vaccinen, og om den er god eller dårlig. Jeg holder mine politiske holdninger for mig selv,”

Ifølge SE og HØR kunne Elviras holdning til vaccinen stamme fra et rygte der i december spredte sig på sociale medier, der påstod at Pfizer-vaccinen kunne medføre nedsat fertilitet. Men efter flere samtaler med eksperter kunne mediet Business Insider afvise rygterne.