DR-kendis i stor sorg: Konen har fået sklerose

25/11/2023 15:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
DR-stjernen har delt en trist nyhed, da han har afsløret, at hans kone er blevet diagnosticeret med sklerose.

Mest læste i dag

Det er ganske almindeligt at føle frygt for, at ens partner kan blive ramt af en alvorlig sygdom. Desværre har denne frygt nu manifesteret sig som virkelighed for René Pehrson, kendt fra DR-programmet 'Rigtige mænd'.

I et opslag på Facebook afslører han, at hans kone, Jannie Møller Pehrson, har fået diagnosen sklerose. Dette er naturligvis en stor udfordring for hele familien, men i stedet for at bære byrden alene, har de valgt at være åbne omkring situationen.

I en samtale med SE og HØR deler René Pehrson, at hans kone havde oplevet problemer med sin arm det meste af sommeren, hvor den føltes "sovende". Derudover havde hun også haft problemer med det ene ben. Trods disse symptomer forsøgte hun først at ignorere det, men det blev til sidst for overvældende, og hun besluttede sig for at konsultere en læge.

Efter en MR-scanning afslørede lægen, at der var synlige pletter på hendes hjerne. René Pehrson beskriver sin overraskelse ved at se så mange pletter og deler dette med SE og HØR.

MR-scanningen fandt sted for cirka en måned siden, og for nylig gennemgik Jannie Møller Pehrson også en rygmarvsprøve. Parret har ventet på den endelige diagnose, som blev meddelt dem onsdag. De blev informeret om, at hun lider af sklerose. Beskeden var naturligvis hjerteskærende, men de kunne samtidig glæde sig over, at sygdommen ikke er i udbrud.

Det er værd at bemærke, at sidste år i juli stod René Pehrson og Jannie Møller Pehrson også frem og delte, at deres søn Feliks var blevet ramt af en blodprop i hjernen. På det tidspunkt valgte de også at være åbne omkring forløbet, og dette har de ligeledes valgt at gøre i forbindelse med Jannie Møller Pehrsons sygdom.