Dennis Knudsen med en trist konstatering

05/10/2023 09:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix
"Det er røvsurt."

Mest læste i dag

Dennis Knudsen har haft en udfordrende periode på det seneste. Efter en episode ved Molslinjen, hvor han blev sigtet for vanvidskørsel, har han måttet finde alternative transportløsninger.

Selvom hans advokat, Mette Grith Stage, bad ham om ikke at udtale sig om sagen, har Dennis Knudsen alligevel kommenteret den bizarre begivenhed, der fandt sted i juli.

Efter episoden blev han ikke kun sigtet for vanvidskørsel, men han mistede også sin kostbare Audi Q7 til konfiskation. Det skal bemærkes, at Dennis Knudsen havde sine tre børn med i bilen, og de var vidner til hele situationen.

I en samtale med Ekstra Bladet udtalte han: "Det er ærgerligt at miste sin bil og kørekort, men det eneste positive er, at jeg nu træner hårdt med tre børn på en ladcykel og får noget motion. Det er ikke nemt, men jeg er bevidst om, at jeg stadig lever et luksusliv sammenlignet med mange andre. Jeg tænker ofte på dem, der også må cykle til arbejde med deres børn i sne og frost. Jeg har begået en fejl, og jeg har sagt undskyld flere gange. Jeg er nødt til at komme videre, og det arbejder jeg på," fortsatte Dennis Knudsen og udtrykte optimisme, på trods af de udfordringer han står overfor.