Dansk skuespiller scorer kæmpe rolle

26/11/2020 09:37

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Der har i den seneste tid været tiltagende rygter, og onsdag blev det så bekræftet

Det er ikke første gang Mads Mikkelsen skal spille en skurk. Det er faktisk en rolle den danske superstjerne synes at trives i. Han var seriemorder i hitserien ”Hannibal” og selvfølgelig må man ikke glemme hans optræden som skurken i Daniel Craigs første James Bond-film, ”Casino Royale”.

Nu kan den 55-årige så snart skrive endnu en imponerende skurkerolle på cv´et.

Mikkelsen er nemlig blevet valgt som Johnny Depps arvtager til rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald, i filmserien ”Fantastiske Skabninger”, der er skrevet af den verdensberømte forfatter J.K Rowling.

J.K. Rowling, der mest af alt er kendt for Harry Potter-bøgerne, har selv skrevet manuskriptet til Fantastiske Skabninger-filmene. En planlagt filmserie på i alt fem film, hvor kun to indtil videre har været i biografen.

Johnny Depp blev kasseret

Optagelserne til tredje film, var netop gået i gang, da den daværende indehaver af skurkerollen, Johnny Depp, var involveret i flere store retssager i Storbritannien, både mod en tabloidavis og sin ekskone, Amber Heard.

Det var altså nok til at filmstudiet Warner Bros, ikke ønskede at Depp skulle medvirke i filmene længere.

Filmserien Fantastiske Skabninger´s to første film var yderst populære, måske fordi de udfylder det tomrum mange Harry Potter-fans befandt sig i, efter sidste bog og film udkom. Den nye filmserie tager nemlig udgangspunkt i samme univers, blot godt og vel 60 år før Harry Potter blev født.

Der er som sagt planlagt i alt fem film i serien, og nummer tre, Mikkelsens første, skulle være at finde i biografer i 2022.