Beyonce afslører særpræget hobby: Jeg ved at det er random

02/11/2020 15:27

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Beyonce har vundet tonsvis af priser, verdensomspændende anerkendelse, hun har millioner og atter millioner af både fans og dollars. Og så har ”Queen B” også ca. 80.000 bier.

 Beyonce stillede for nyligt op til et større interview med magasinet Vogue, hvor hun kan fortælle om en noget usædvanlig hobby.

 ”Jeg ved at det er random, men jeg har to bistader. De er ægte. Jeg har haft dem ved mit hus i et stykke tid nu. Jeg har omkring 80.000 bier, og de laver hundredvis af glas med honning hvert år”

Det er ikke unormalt at store stjerner finder sjove måder at få tiden til at gå på, men at være biavler kan ikke stå øverst på de fleste stjerners lister over hobbyer.

Den karismatiske R&B-sangerinde har dog også en særlig grund til at have tusindvis af bier.

Startede for døtrenes skyld

”Jeg startede fordi mine døtre Blue og Rumi, begge har forfærdelige allergier, og honning har utallige helbredende egenskaber. ”

Det er ikke mere end et par måneder siden at tidligere fodboldspiller og model David Beckham offentliggjorde hans planer om at producere honning, og Beyonce afslører altså nu at hun ligeledes avler bier i fritiden.

Måske biavler trenden er ved at gribe om sig, og vi snart kan købe kendis-honning såvel som parfumer eller tøj.