Ben Affleck om forhold til Jennifer Lopez: Folk var så fucking ondskabsfulde

18/01/2021 15:03

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den verdenskendte skuespiller dannede i starten af dette årtusinde par med den lige så verdenskendte popsanger Jennifer Lopez, og han har nu delt parrets ubehagelige oplevelser.

Som Hollywood-stjerne er man nok nødt til at leve med mediebevågenhed. Det er en del af livsstilen, at folk udefra hele tiden vil vide mere om privatpersonerne, og sådan er det nok engang bare.

En ting man dog ikke skulle synes var nødvendig for diverse kendisser at forholde sig til, er ondskabsfulde, sexistiske og racistiske kommentarer.

Ikke desto mindre var det hvad Ben Affleck, og særdeleshed Jennifer Lopez blev udsat for i løbet af deres godt tre år lange parforhold. Det fortæller den nu 48-årige skuespiller i podcasten ’Awards Chatter’ fra The Hollywood Reporter – Skriver SE og HØR.

”Folk var så fucking ondskabsfulde – de var sexistiske og racistiske. Der blev skrevet grumme og forfærdelige ting om hende på måder, som hvis det var blevet skrevet i dag, så ville folk blive fyret,” – Siger Ben Affleck i podcasten og fortsætter:

”I dag er hun i stedet respekteret for det arbejde hun har lavet, og hvor hun kommer fra, hvad hun har opnået. Præcis som det fucking skulle være,”

Selvom parforholdet ikke varede ved for de to verdenskendisser, fortæller Ben Affleck at de to stadig har kontakt, og at han har stor respekt for alt der ekskæresten har opnået.

”Jeg holder kontakten og snakker med hende periodisk, og jeg har en kæmpe respekt for hende. Altså hvor sindssygt er det ikke lige, at hun har haft sin største film i en alder af 50? Det er fucking sejt,” – Siger Affleck afsluttende om Jennifer Lopez nyeste rolle i filmen ’Hustlers’.