Annette Heick har taget stor beslutning

18/04/2023 10:33

|

Thea Andersen

Foto: Wikimedia Commons Foto: Wikimedia Commons
Annette Heick har delt en nyhed på Instagram, der formentlig vil glæde mange af hendes fans.

Mest læste i dag

Hun har nemlig besluttet at relancere sit stærkt personlige og ambitiøse popalbum Grænseløs tilbage fra 2012.

Det afslører den 51-årige sangskriver, tv-vært, journalist og debattør på det sociale medie, hvor hun har delt et billede af albumcoveret.

I opslaget forklarer hun desuden, hvorfor hun har valgt at relancerer sit album:

- Dengang var Spotify ikke det store i DK endnu. iTunes gad folk ikke betale til. Yousee, der havde kørt en kæmpe kampagne med L.O.C, havde ligesom vist, hvor de lagde deres tryk, og DR afviste overhovedet at få albummet præsenteret for deres playlisteudvalg, så de 400.000 sammensparede kroner, som albummet kostede mig, kunne jeg have sparet mig.

- Hvorfor jeg ikke havde et pladeselskab? Well, vis mig det pladeselskab der gider signe en 40-årig kunster, som radioen ikke vil spille og som festivaller deraf følgende ikke vil hyre, tilføjer hun.

Men for nylig blev Annette Heick spurgt om, hvorfor hendes album ikke var tilgængeligt på digitale musikplatforme, og det fik hende til at tage beslutningen om at relancere albummet.

Nu kan albummet, sammen med hendes første album, findes på diverse digitale musikplatforme.

- Så…for nyligt blev jeg gået på klingen: hvorfor fandtes mine albums ikke på de digitale kanaler. Og det havde jeg ikke noget begavet svar på. Hvilket bringer os frem til denne relancering, skriver hun og slutter:

- Her er mit eget yndlingstrack fra albummet: “Nu”, som jeg synger sammen med svenske @ericnytomt 🇸🇪 Nu findes albummet derinde sammen med mit første album, og det skal i og for sig blive rart, om man kan lykkes med at blive spillet, uden at good Old Tommy S synger med. May he rest in peace.