Ung kvinde rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

10/06/2024 05:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Der var masser af skam at spore i øjnene på den 19-årige Holly-Ann Powell, da hun modtog en pakke, som hun havde bestilt fra Wish. Pakken var nemlig langt fra så diskret pakket ind, som hun havde håbet.

Mest læste i dag

Da den 19-årige Holly-Ann Powell fandt sig selv i en fængslende browsing-session på Wish's hjemmeside, blev hendes fristelse for stor til at modstå. Hun besluttede derfor at forkæle sig selv med hvad vi vil kalde et selvforkælelsesapparat til den beskedne pris af 58 kroner.

I spændt forventning efter købet, forventede hun en subtilt indpakket pakke. Men da den endelig ankom, blev hendes chok betragteligt.

Pakken var ikke pakket diskret ind overhovedet; faktisk var den så stramt indpakket, at indholdet var tydeligt synligt. Det var åbenlyst for Holly-Ann Powell, at den kvindelige postbud var fuldt bevidst om pakken's indhold, da hun overrakte den.

Hun greb pakken omhyggeligt ved bunden og næsten som om hun bar et sværd, gav hun den til den 19-årige.

"Det værste ved det hele var, hvordan hun holdt den... ja, omkring den nederste del, og der var ingen tvivl om, hvad der var indeni. Hun bar det næsten som et sværd, da hun overrakte det til mig," fortalte Holly-Ann ifølge Mirror.

"Hun vidste bestemt, hvad det var, og jeg ville ønske, at jeg kunne synke i jorden," tilføjede den unge kvinde humoristisk.

Foto: Privat

For at advare andre om at købe den slags produkter fra steder som Wish, hvor diskretion måske ikke er i højsædet, følte den 19-årige britiske sig nødsaget til at dele sin oplevelse på sociale medier.

Holly-Ann ejer en række forskellige legetøj, og hun sammenlignede dette køb med tidligere køb, hvor diskretion var nøgleordet. Tidligere pakker var diskrete og uigennemskuelige, men dette køb på Wish var hendes første og klart det modsatte.

Holly-Ann, der bruger legetøjet til sit arbejde, afslørede ikke nødvendigvis detaljerne, men antydede blot, at hun arbejder som model.

"Når man arbejder online som jeg gør, har man brug for rekvisitter og legetøj. Jeg indså, at legetøj kan være dyrt, især i fysiske butikker," forklarede hun.

"Nogle af mine veninder nævnte Wish... En ting med en stor omkreds på 15 centimeter kunne koste op til 500 kroner, men jeg fandt en til 58 kroner, der lignede de dyre modeller. Jeg tænkte, hvad var det værste, der kunne ske?"

Det fandt hun så ud af, da den ældre kvindelige postbud overrakte hende pakken.