Turist ringer til politiet efter at have betalt 4.800 kroner for krabbe i Singapore

11/06/2024 11:47

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Populær restaurant har langet ud efter det, de kalder 'unøjagtige påstande'.

Mest læste i dag

En gruppe turister blev så 'målløse' over en regning på en restaurant i Singapore, at de ringede til politiet. Junko Shinba fra Japan besøgte byen med tre andre, da de stoppede ved Seafood Paradise for at spise chili-krabbe, som er en nærmest ikonisk ret i Singapore.

De blev chokerede, da de blev opkrævet 556 pund for retten. Det svarer til mere end 4.800 kroner. Tjeneren anbefalede Alaskan King Crab, påstod Ms Shinba, som var opgjort til at have en pris på 16 pund per 100 gram, skrev Asia One.

Mens menuen på restaurantens hjemmeside angiver en 'sæsonpris' for denne krabbe, er de andre tydeligt prissat efter vægt. Men Ms Shinba hævdede, at tjeneren ikke forklarede dette til dem, da de befandt sig på restauranten i Singapore.

Andre retter, de bestilte, havde en fast pris. For eksempel kostede tom yum-suppe 7,60 pund, mens de skulle betale 7,70 pund for braiserede svineribben.

Problemet opstod, da gruppen blev præsenteret for regningen, som i alt lød på 785.61 pund (ca. 6.800 kr.). Det var naturligvis betydeligt mere, end de selv havde regnet med at skulle betale for deres besøg på restauranten. 

"Vi blev alle målløse, da vi så, at en middag for fire voksne kostede så meget," sagde Ms Shinba ifølge The Independent.

"Ingen af os blev informeret om, at hele krabben ville blive tilberedt kun til os, da nogle andre restauranter serverer krabber delvist. Der var tre tallerkener fulde af krabbe og mange andre retter, så vi kunne ikke spise det hele."

Hun ringede til politiet, som kom til restauranten for at løse klagen. Seafood Paradise bekræftede, at de til sidst tilbød en rabat på 63.80 pund 'af god vilje', selvom Ms Shinba hævdede, at hun kontaktede Singapore Tourism Board om problemerne.

I en erklæring sagde Paradise Group, der driver Seafood Paradise, at de var 'dybt foruroliget over de unøjagtige påstande fra denne gruppe kunder, som tilsyneladende var rettet mod at skade vores omdømme'.

Det blev oplyst, at personalet 'kommunikerede to gange til kunderne, at prisen på Alaskan King Crab var den samme som Scotland Snow Crab, mens de pegede på menuen', og at 'de endda bragte den levende Alaskan King Crab til bordet før tilberedning'..

Billeder fra deres overvågning ser ud til at bakke op om restaurantens påstande, hvor gruppen ses tage billeder med den levende krabbe. Paradise Group driver cirka 50 restauranter i Singapore, hvor denne filial af Seafood Paradise åbnede sidste år.

Det er ikke første gang, turister har kritiseret restauranter for prisen på et måltid. Sidste år førte en regning på 700 euro for fire drinks og 'en mellemstor portion' skaldyr til kritik af en berygtet restaurant på den græske ø Mykonos.