Tog make-up på foran spejlet - så ville katten være med

09/05/2023 07:53

|

Redaktionen

De fleste katte går ikke op i deres udseende. Sådan er det dog ikke for denne kat. Den lille kat vil nemlig have eye-liner på, præcis som sin 'mor'.

Mest læste i dag

I videoen, der har fået mange stemmer på forummet Reddit, ses en kvinde, der er ved at tage make-up på.

Ved siden af står en kat, der følger hendes eye-liner med øjnene. Det ser ud som om, at katten mangler at få noget opmærksomhed.

Derfor tager den fat i eye-lineren og viser med sine egne poter, hvordan hun skal bruge den på kattens hoved. Det gør 'moren' så, og det er svært ikke at forestille sig, hvordan katten spinder tilfreds imens.

Folk dybt engagerede over videoen

Videoen har mere end 50.000 likes inde på Reddit, hvor den blev vist.

Og folk er vist ret betaget af den finurlige scene. I hvert fald går det op for dem, hvor ideelt et værktøj sådan en børste er til katte: "Det er faktisk ikke nogen dårlig idé. Ikke det med make-uppen, men at bruge en makeupbørste (fri for makeup selvfølgelig) til at ae en killings ansigt."

Her foreslår en så at bruge en tandbørste til det formål, in-case man ikke har en make-up børste.

En anden fortæller engageret, om hendes kats kærlighed til en såkaldt jaderuller:

"Min kat kan lide makeup-børster, men hun eeeeelsker min jaderuller og kommer løbende efter den. Jeg anbefaler helt sikkert begge"

Kattens tegnsprog til ejeren

I kommentarsporet deler brugerne sjove måder, som deres egen kat snakker med dem på.

En skriver fx: "Hver morgen omkring kl. 5, hvis jeg ikke er vågnet, hopper min kat op på min seng, går hen til mig og trykker hendes pote mod min mund for at indikere, at nu er det altså tid til at fodre mig.

En anden deler en måske mere primitiv måde, som katten kommunikerer med sin ejer på: "Det gør min kat også. Hun går hen til mig og slår mig med poten, indtil jeg giver hende opmærksomhed."