Hundetræner deler overraskende melding: Disse tre hunderacer vil han aldrig have

12/10/2023 21:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Han lægger ikke fingre imellem.

Mest læste i dag

Hunde går ud over blot at være kæledyr; de udgør en del af familien.

Ikke desto mindre er det vigtigt at bemærke, at ikke alle hunderacer passer lige godt til alle slags familier.

Garrett King, en anerkendt ekspert inden for hunde og en populær hundetræner med en TikTok-kanal, der har 3,2 millioner følgere, har delt sin holdning om tre hunderacer, han personligt ikke ville vælge som sine firbenede følgesvende.

Det er muligt, at nogle af hans valg vil overraske dig. Garrett King er åben omkring sin mening, og han indleder med den første hunderace på hans liste, som han aldrig ville overveje at eje: Den Centralasiatiske Hyrdehund, også kendt som Alabai.

"Disse hunde kan nå en vægt på over 77 kg, og de er utroligt dygtige til at vogte husdyr. Problemet er, at jeg personligt ikke har nogen husdyr. Hvis du har besætningsdyr derhjemme, kunne det være en overvejelse at anskaffe en sådan hund til at beskytte din flok," forklarer han til The Mirror.

Den næste race på hans liste er blodhunden:

"Det karakteristiske træk ved deres olierige hud gør, at de udskiller en unik lugt, som adskiller sig fra andre hunde. Uanset hvor mange gange du bader dem, vil du stadig opdage, at de har en duft, der er vanskelig at slippe af med," deler Garrett.

Måske mest overraskende af alt er hans holdning til Chihuahuaen, den tredje race:

"Hvis jeg nogensinde skulle bruge en lille, 1,4 kg dæmon, som ikke tjener noget andet formål end at sidde på mit skød og bide alt, hvad der kommer inden for en meters radius af mig, så ville det være en chihuahua. Men personligt vil jeg takke nej til den mulighed," udtaler han ærligt og uden omsvøb.

Så inden du overgiver dig til fristelsen af en nuttet hvalp, er det værd at reflektere over, om du er parat til udfordringerne, der følger med den specifikke race. Som det gamle ordsprog lyder: "En hund er ikke kun til jul; den er til hele livet."