Venner går sammen om at købe et "fordømt" hus for 35.000 kroner - vent bare til du ser huset i dag

15/04/2024 22:22

|

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
Et hus, der næsten så ud til at være klar til nedrivning, blev forvandlet til et strålende og funklende hjem.

Mest læste i dag

På trods af at det var et "fordømt" hus, blev dette historiske hjem i Brownwood, Texas, USA, forvandlet til et pragtfuldt mesterværk af to dedikerede venner.

Lauren og Lincoln, kendt som "Austin Flipsters" på YouTube, tog udfordringen op med at omdanne dette forladte hus til et smukt hjem, og resultatet endte med at være intet mindre end imponerende.

Det var ikke en let opgave, da de planlagde at bruge materialer fra det lokale Home Depot, men de måtte håndtere en omfattende renovering. Derfor var de også godt klar over, at det var noget af en opgave, de havde givet sig selv - og hinanden.

Huset var i forfærdelig stand med huller i gulvene og rester af tidligere renoveringsprojekter. Det var dog blot nogle af de problemer, de stod over for, hvorfor det naturligvis heller ikke var overstået på en weekend.

Alligevel valgte de at bevare nogle af husets originale elementer og begrænse ændringerne i layoutet for at bevare charmen og karakteren.

Med hjælp fra lokalsamfundet og en måned med hårdt arbejde, lykkedes det Lauren og Lincoln at færdiggøre projektet. Resultatet er enestående.

De inspirerer ikke kun andre til at påtage sig lignende projekter, men de deler også deres entusiasme og glæde med seerne.

Se hele den utrolige rundvisning i videoen nedenfor og lad dig begejstre af forvandlingen. Det er virkelig inspirerende at se et hus blive omdannet fra noget mindre tiltalende til et strålende hjem.

De to venner håber på, at de kan være med til at inspirere andre til at gøre det samme. I dag er der nemlig massevis af forladte og slidte huse, der står klar til at få en kærlig hånd.