Vagtens rørende gestus blev fotograferet og delt: Nu bliver han hyldet som en ægte helt

19/09/2023 19:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
En helt simpel gestus har givet en sikkerhedsvagt heltestatus på de sociale medie.

Mest læste i dag

Mel Gracie befandt sig på en våd dag, da hun besluttede at besøge det lokale Morrisons supermarked. Mens hun var der, bemærkede hun en hjertevarm scene, hvor supermarkedets sikkerhedsvagt stod under regnen, beskyttende en hund med sin paraply. Denne enkle, men tankevækkende gestus imponerede Grace så meget, at hun ikke kunne lade være med at tage et billede af vagten og hunden for derefter at dele det på Twitter.

I sit tweet udtrykte hun sin beundring for vagtens handling og nævnte, at han havde sagt: "Man ved aldrig, hvordan hunde har det med regn."

Det bemærkelsesværdige billede, som i øjeblikket har næsten 150.000 'likes', viser vagten stående i den tunge regn og bruge sin paraply til at beskytte hunden, mens han selv blev våd.

Denne uselviske handling har ført til, at tusindvis af Twitter-brugere har kaldt vagten en helt og hyldet hans gode gerning. En bruger skrev for eksempel: "Nogle helte bærer refleksjakker," og en anden skrev: "Han fortjener alt godt, der kommer hans vej [...]."

Mange brugere har også delt billeder af deres egne hunde og forklaret, at de ved, hvordan hunde ofte ikke bryder sig om regn. De fleste er enige om, at hunden på billedet sandsynligvis var glad for vagtens omsorgsfulde gestus.

Det blev senere opdaget, at vagten i historien er Ethan Derman, kendt som @DearmanEthan på Twitter.