Tristans investering på 330.000 kroner i tatoveringer: Sådan så han ud for 7 år siden

08/07/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Tristan genskaber et billede fra for syv år siden for at vise den drastiske forvandling, han har gennemgået. Han har nu tatoveret hele sin krop.

Mest læste i dag

En person har brugt over 330.000 kroner på at tatovere hele sin krop og har brugt fire år på processen. For nylig delte han et billede taget for syv år siden, før han begyndte at blive dækket af tatoveringer.

I 2015 blev der taget et billede af Tristan Weigelt, hvor han stod topløs på et badeværelse. Nu har han valgt at genskabe det samme billede i 2022, for at vise hvordan hans ansigt, bryst og arme nu er dækket af tatoveringer.

På Instagram skriver han til billedet: "Jeg kan ikke tro, at jeg faktisk vendte tilbage til et af mine barndomsvenners mors badeværelser for at genskabe dette billede så præcist som muligt. Det er, hvad jeg kalder dedikation."

Foto: Instagram

Tristan, en tatovør fra USA, er nu bosat i København ifølge britiske Daily Star.

Han skriver: "Det første billede blev taget omkring et år, før jeg fik min første tatovering (hele min venstre arm). På det tidspunkt havde jeg ingen planer om at få hele min krop tatoveret, bare et par ærmer."

"Men så tog én tatovering den næste. Jeg havde også lovet mig selv ikke at få synlige tatoveringer. Men ja, nogle gange griber livet bare fat i dig."

"Det andet billede er efter omkring 270 timers arbejde. Jeg har brugt omkring 330.000 kroner på tatoveringer, hvilket er relativt billigt, når man tænker på mængden af tatoveringer, jeg har."

"Mine fremtidige planer handler primært om fitness og karriere, da jeg ikke rigtig har plads til flere tatoveringer. Men hvem ved, måske får jeg mine håndflader tatoveret en dag."

Foto: Instagram

Selvfølgelig har flere personer reageret på den vilde transformation i kommentarfeltet. En person skrev: "Jeg er misundelig."

Dog forstår ikke alle de valg, som Tristan har truffet. En person undrer sig over, hvorfor han har valgt at få tatoveringer i ansigtet: "Tatoveringer i ansigtet. Hvorfor?"

En tredje person, der tydeligvis beundrer Tristans dedikation til sine tatoveringer, skriver: "Dedikation er det vigtigste i livet."

Tidligere har han givet et interview til Daily Star, hvor han talte om den hurtige og vilde transformation, han har gennemgået.

Foto: Instagram

Han nævnte, at mange stirrer på ham, når han går på gaden, og at hans venner joker med, at det føles som at være sammen med en berømthed i offentligheden.

"Det er lidt underligt at se mig selv uden alle tatoveringerne. Men sjovt nok føler jeg mig stadig indeni på samme måde som før," siger han.

Selvom han stadig føler sig som den samme person, er ikke alle begejstrede for hans tatoveringer, herunder hans forældre.

"Når det kommer til mine mange tatoveringer, hader mine forældre det," siger han, når han bliver spurgt om deres syn på situationen.