Ryanair-passager Marta bestilte en vinduesplads, men fik tildelt denne plads: Nu kommer Ryanair med en flabet respons

09/07/2023 06:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Marta sikrede sig en vinduesplads, som hun havde bestilt, men til hendes skuffelse var hun stadig ikke tilfreds.

Mest læste i dag

De fleste er bekendt med, at man ikke kan forvente luksus i femstjernet klasse, når man rejser med Ryanair. De fleste har heller ikke et problem med dette, da priserne normalt er meget lave for en returbillet. Dog var Marta Verse ikke helt tilfreds med sin nylige flyvetur med Ryanair.

Marta havde betalt ekstra for at få en vinduesplads, men selvom hun teknisk set fik en sådan plads, var hun alligevel meget utilfreds. Og man kan godt forstå det. I Martas tweet nedenfor kan du se, hvilken placering hun fik i flyet.

På det tidligere billede kan man se, at Marta fik en vinduesplads i flyet, men vinduet var betydeligt mindre end de andre pladser i flyet.

Kort tid efter at hun havde lagt sit tweet op og tagget Ryanair, meldte flyselskabet sig. De skrev ingen tekst, men sendte i stedet det samme billede tilbage med en flabet rød ring omkring det.

Både Martas tweet og Ryanairs svar er blevet virale, og der er strømmet ind med komiske kommentarer til indlæggene. Lee skriver blandt andet, at der ikke findes noget som kundeservice længere, og det er fantastisk.