Pizzabudet talte med ensom 2-årig - dørkamera optog en detalje, der har rørt millioner

10/04/2024 11:33

|

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
Et rørende øjeblik mellem en 2-årig dreng og et pizzabud har rørt millioner verden over.

Mest læste i dag

Moderne teknologi har udviklet sig betydeligt de seneste år. Det muliggør også en helt ny form for sikkerhed i vores samfund. Overvågningskameraer placeret forskellige steder gør identifikationen af gerningsmænd lettere, hvilket hjælper med hurtigere opklaring af forbrydelser.

Vi kan også takke disse overvågningskameraer for, at de sommetider optager fantastiske øjeblikke, vi ellers ville være gået glip af. Her er der et godt eksempel på et sådant øjeblik.

I USA er det almindeligt for privatpersoner at have dørkameraer, da de hjælper med at se, hvem der er ved døren. Det er også nyttigt, hvis nogen har ødelagt noget i haven eller hvis en pakke leveret til døren er blevet stjålet.

I dette tilfælde optog et dørkamera et fantastisk øjeblik. 2-årige Cohens familie havde bestilt pizza til levering den aften, da Ryan Catterson var på arbejde. Cohen var sulten og så meget frem til pizzaen. Derfor løb han ivrigt ud på terrassen for at møde pizzabudet.

Da Cohen så, at pizzaen var på vej, stormede han ud og tog imod pizzaen fra Ryan. Da Ryan vendte sig for at gå, råbte Cohen og rakte armene ud for at give ham et stort og varmt kram.

Cohens mor løb efter sin søn og så det hele. Det glædede hende at se, hvordan pizzabuddet gengældte hendes søns kram.

Moderen Lindsey Sheely ønskede at opmuntre andre og delte et billede af øjeblikket på Facebook. Hun ønskede også at takke pizzabuddet, som havde givet hendes søn et lille øjeblik. Lindsey vidste dog ikke, hvad buddet hed.

Da Lindsey delte billederne på Facebook, fik hun hurtigt hjælp til at finde pizzabudet. Snart lærte hun også mere om buddets baggrund, hvilket gjorde billederne endnu mere betydningsfulde.

"På det tidspunkt havde vi ingen anelse om, hvad Cohens kram betød for denne fremmede mand," skrev Sheely i sit indlæg.

"Gennem dette opslag fandt vi ud af, at Ryan for nylig havde mistet sin datter helt uventet, og Cohens kram var som en lille hilsen fra oven."

Ryan bearbejdede stadig sin sorg, men Cohens kram gav manden trøst. Den lokale nyhedsstation ABC4 Utah bemærkede den smukke begivenhed, og lavede derfor et indslag om det.