Pige latterliggjort for sit udseende: 20 år senere får hun den ultimative hævn

29/08/2023 05:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Mobning er aldrig i orden, men desværre må mange mennesker finde sig i forfærdelige ting fra deres omgivelser.

Mest læste i dag

Nogle gange kan det være udfordrende at skille sig ud fra mængden og være anderledes. Dette gælder især for børn, der ofte risikerer at blive mobbet, hvis de adskiller sig fra normen på nogen måde.

Ved Pooja Ganatras fødsel i Mumbai kunne hendes forældre næsten ikke tro deres egne øjne. Selvom begge forældre stammer fra Indien, var deres datter intet mindre end unik.

Pooja lignede snarere en person fra Irland end Indien. Hendes røde hår, grønne øjne, lyse hud og særprægede fregner fangede alles opmærksomhed og undren.

De første år af Poojas liv var en udfordring. Hun oplevede gentagne tilfælde af drillerier i skolen og blev hurtigt opmærksom på, at hun blev betragtet som anderledes af de andre.

Hendes muligheder for at lege med de andre børn blev begrænset, da de troede, hun led af en form for sygdom. Flere gange kom hun hjem fra skolen grædende på grund af de drillerier, hun blev udsat for.

I løbet af sin opvækst bar Pooja på et lavt selvværd og havde det svært med sit udseende. Dog skulle dette snart ændre sig.

I en beretning på Facebook-siden "Humans of Bombay" deler Pooja sin rejse fra usikkerhed til selvtillid og hvordan hun håndterede processen. Hun beskriver, hvordan hendes perspektiv ændrede sig, da hun begyndte at udforske verden gennem rejser.

"Langsomt begyndte det at gå op for mig, at det var en gave ikke at følge flokken. Mit udseende gjorde mig mindeværdig på en måde, ingen kunne ignorere," skriver Pooja på Facebook-siden og fortsætter:

"Jeg er stolt af at stå op for mig selv og ikke lade andres holdninger trække mig ned. Jeg omfavner mig selv fuldt ud og griner altid højt af dem, der stirrer. Det bekymrer mig ikke længere, hvis folk dømmer mig baseret på mit udseende. Jeg har travlt med at elske mig selv, så jeg bruger ikke tid på dem."