Passagererne var i chok, da de så stewarden

11/09/2023 05:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En flok passagerer på et 'British Airways'-fly fik sig for nyligt deres livs overraskelse.

Mest læste i dag

Mange mennesker sætter pris på at rejse og gør det så ofte, de har tid og økonomisk mulighed for det. Ofte indebærer en rejse en flyvetur. Dog er der langt færre, der føler begejstring for at flyve.

For mange er flyveturen blot en irriterende, langsom og måske endda skræmmende del af rejsen, som de gerne vil komme hurtigt igennem. Men for passagererne ombord på et 'British Airways'-fly for nylig blev flyveturen en mindeværdig oplevelse.

De fik nemlig en uforglemmelig oplevelse, mens de var højt oppe i skyerne.

En intim koncert 10 kilometer oppe i luften

Den skotske sanger Lewis Capaldi, kendt verden over for sange som 'Forget me', 'Someone you loved' og 'Shallow', byttede for nylig scenen ud med et passagerfly.

Han tog for en kort stund jobbet som steward på et 'British Airways'-fly, og det var tydeligt at se på passagerernes ansigtsudtryk, at de ikke havde forventet at blive betjent af en verdensstjerne, der serverede snacks og drikkevarer.

Det varede dog ikke længe, før Capaldi byttede drinksvognen ud med sin pålidelige guitar og gav en intime koncert for de overraskede passagerer. Stort set alle sad med åben mund og optog oplevelsen på video.

Capaldi fremførte en smule af sin nyeste sang, 'Wish you the best', og du kan høre, hvordan det lød i videoen nedenfor:

Videoen gik viral på sociale medier, herunder TikTok, og har fået hundredetusinder af 'likes' og millioner af visninger på bare få dage.