Par bringer deres nyfødte tvillinger hjem – men de havde aldrig forudset hundens reaktion

20/10/2023 19:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Screenshot, @sinead.finn_ / TikTok
Et nybagt forældrepar vender hjem med deres to nyfødte tvillinger. Hjemme venter parrets hund, og dens reaktion på tvillingerne har fået millioner af visninger på TikTok. Se selv hundens reaktion i artiklen her.

Mest læste i dag

En hunds vidunderlige reaktion på tvillingers ankomst har erobret internettet og demonstreret dyrs kærlighedens dybde på linje med menneskers.

Da Sinead og Andy blev forældre til tvillinger, var deres bekymring om, hvordan deres hund, Alfie, ville reagere. Men Alfie overraskede dem behageligt. Faktisk var hans reaktion så hjertevarm, at en TikTok-video, delt den 1. oktober, fangede millioners hjerter og beundring for den kærlige hund.

På videoen, der allerede har fået mere end to millioner visninger og over 280.000 likes, ser man Alfie konstant være ved tvillingernes side og vise dem opmærksomhed og beskyttelse.

Sinead blev rørt og udtalte i et interview med Newsweek: "Siden denne hjertevarme introduktion har Alfies forhold til tvillingerne været intet mindre end forbløffende. Han har udvist ømhed og beskyttelse, der smelter vores hjerter."

En ægte beskytter i pels

Alfie har ikke kun erobret den nye families hjerter, men også TikToks brede publikum, som er fortryllet af de mange nuttede øjeblikke i videoen. Man ser Alfie overvåge børnenes badetid sammen med sin ejer, og i andre øjeblikke står han ved vuggen som om han sørger for, at alt er i orden.

Sinead forklarede, at Alfies beskyttende instinkter går dybere: "Hver gang tvillingerne græder, udstøder han stille klynk. Han giver os endda et lille skub med sin pote, som om han insisterer på, at vi skal tage os af dem. Det er, som om han har påtaget sig rollen som deres beskytter og sikrer, at de er trygge og glade," udtalte den stolte mor.

Fra oprindelige bekymringer til beundring

Selvom parret oprindeligt var bekymrede for, hvordan deres energiske hund ville reagere på de nyfødte, har Alfies adfærd gjort alle bekymringer ubegrundede.

Sinead udtrykte lettelse og glæde: "Til trods for mine oprindelige bekymringer om hans høje energiniveau, viser han en bemærkelsesværdig evne til at skifte til en øm og beskyttende tilstand, når han er omkring dem."