Mor tog sin 3-årig datter med på dametoilettet: Hvad pigen pludselig udbryder, får moderen til at dø af skam

24/07/2023 10:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En mor var ved at dø af skam, da hendes treårige datter pludselig udbrudte delte en pinlig oplevelse på et offentligt dametoilet.

Mest læste i dag

Børns umiddelbarhed er forfriskende, da de ikke er bundet af de samme filtre som voksne mennesker ofte benytter. Hvis en dame er fyldig, en mand har et sjovt skæg eller en hund er mærkværdigt udseende, så vil børn uden tvivl bemærke det og måske endda pege det ud, inden deres forældre tager dem i hånden og siger, "det er nok bedst at lade være med at sige sådan, skat."

En lignende oplevelse blev delt af den britiske mor Tara Wood, der oplevede det i juli, da hun var i et lokalt shoppingcenter med sin treårige datter Norah, som hun har beskrevet på Facebook.

"Norah og jeg var ude at shoppe, da hun pludselig greb sig om skridtet, klemte benene sammen og sagde, at hun skulle tisse. Vi fandt toilettet i den anden ende af butikken, og der var allerede en person inde, der havde forvoldt en stank, der fik mine øjne til at løbe i vand."

Tara Wood fik hurtigt ledt datteren ind i en ledig toiletbås ved siden af, da hun gerne ville undgå at "stanken satte sig i tøjet," som hun selv malerisk beskrev det.

I den nærliggende bås blev der musestille, da moderen og datteren gik ind på toilettet.

Men da datteren endelig satte sig på toilettet, kunne kvinden i den anden bås ikke længere holde det tilbage.

"Pludselig lød der en maskinpistollignende serie af prutter, så dybe, at man troede, jorden rystede under fødderne. Jeg forestiller mig, at damen i båsen simpelthen ikke kunne klemme balderne sammen længere," skriver Tara Wood.

Datteren kigger op på moderen og sender hende et grinende smil, hvorefter moderen lægger en finger foran sin mund og laver en "shh"-gestus, så datteren ikke skulle kommentere på sidemandens uheldige oplevelse på toilettet.

Men oplevelsen var simpelthen for fristende for den kun treårige datter at lade være med at kommentere.

"Hold da ferie, mor! Hørte du det, mor? Det var nogle store prutter. Det var damen ved siden af os. Hun pruttede og pruttede og pruttede. Er du okay, dame? Dig med de store prutter? Prut, prut, prut, prut," siger datteren, mens moderen bliver rød i hovedet.

Tara Wood er fuld af skam og beder datteren om at tie stille og tørre sig, så de kan komme ud, men datteren stopper ikke.

"Hun har også skidt. Hun både prutter og skider mor, kan du lugte det, mor?"

Dét bliver for meget for moderen, der løfter datteren fra potten, tørrer hende af og giver hende bukserne på igen, samtidig med at hun smører dem begge ind i håndsprit.

"Så, til kvinden, der sad ved siden af os på toilettet den dag, vil jeg gerne sige undskyld for min datters kommentarer under din voldsomme mavepine," skriver Tara Wood til sidst i sit opslag.

Denne morsomme historie har underholdt mange mennesker, og opslaget er blevet delt over 96.000 gange siden.