Mor blev overrasket over knap mellem dukkes ben: Da hun trykkede på den blev hun chokeret

13/07/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En mor var meget overrasket over at finde en trykbar knap mellem benene på hendes barns dukke. Da hun trykkede på knappen, blev hun endnu mere chokeret.

Mest læste i dag

Gennem årene har legetøjsdukker været yderst populære blandt de mindste, og hvert år ser vi produktionen af nye dukker, der præsenterer innovative funktioner.

Dog har legetøjsproducenten Hasbro stødt på massiv kritik på grund af en bestemt dukke, som er blevet påtalt for en upassende funktion. Dukken har en knap placeret et uhensigtsmæssigt sted, og når man trykker på knappen, afgiver den upassende lyde.

En mor havde købt dukken ved navn "Trolls World Tour Giggle and Sing Poppy Doll". Dukken er inspireret af de populære Trolls, der har skabt flere biografaktuelle film.

Til hendes store overraskelse opdagede hun imidlertid, at der var en knap mellem dukkens ben, som, når man trykkede på den, frembragte en latter, der kunne opfattes som upassende.

Hun gisper, når man trykker hende mellem benene

Moren blev forbløffet og valgte at dele en video på nettet, hvilket fik folk til at reagere voldsomt. De beskyldte dukkens skabere for at være pædofile og mente, at dukken kunne bruges til at manipulere og udnytte meget unge piger.

"Den udsender en latterlig lyd. Nogle af jer vil måske ikke anse det for noget stort, men fordi jeg har børn, er dette en betydelig bekymring," udtaler moren i klippet og fortsætter:

Den frembringer en gispende lyd, når man berører dens private område, og for mig lyder det som seksuelle lyde. Det er meget foruroligende," tilføjer moren.

Som følge af den massive forargelse over knappen mellem dukkens ben har Hasbro besluttet at tilbagekalde dukken.