Matilda blev gift med sin bror: 'Min mor vejledte mig til det'

18/07/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Matilda valgte at følge hendes mors råd, da hun sagde, at hun skulle følge sit hjerte, da hun afslørede, at hun ville giftes med sin stedbror.

Mest læste i dag

Matilda Eriksson har afsløret, at hendes mors råd fik hende til at 'følge sit hjerte' og gifte sig med sin stedbror Samuli, selvom hun i starten kæmpede imod sine følelser og frygtede, at et forhold kunne være ulovligt.

23-årige Matilda og 27-årige Samuli blev forlovet i oktober sidste år efter at have forelsket sig dybt på kort tid. I juli i år blev de gift nær Helsinki i Finland.

Romancen opstod, da de overvandt modstanden fra deres omgangskreds og deres egne forvirrede følelser.

I starten blev Matilda påvirket af dommen fra sine venner og begyndte at tvivle på forholdet. Men så hjalp hendes mor hende med at få styr på tankerne.

"Hun fortalte mig at følge det, jeg følte var det rigtige i øjeblikket, lægge alt andet til side og følge mit hjerte, og det fik mig til at gifte mig med Samuli," sagde hun ifølge The Sun.

"Vi har begge haft lange forhold før, men aldrig følt sådan her med nogen."

Foto: Instagram

Medlemmerne af den usædvanlige og blandede familie blev fotograferet under den udendørs ceremoni, som fandt sted tre år efter, at de deltog i brylluppet mellem brudens mor og gommens far i 2019.

Parret mødtes første gang i 2018 til Matildas mors 50-års fødselsdagsfest. Deres forældre var fra starten meget glade for dem, forklarede Matilda.

"Jeg tror endda, at Samulis far håbede, at noget sådan ville ske," sagde hun.

De startede som venner med god kemi, men ikke mere end det - indtil en gnist blev tændt sidste forår.

"Hver gang vi talte, følte vi en forbindelse. I 2021 begyndte vi at hænge ud regelmæssigt, men kun som venner eller stedsøskende," fortalte hun til norske Dagbladet.

Foto: TikTok

Hun sagde, at de havde en slags magnetisk tiltrækning og endte med at se hinanden i weekenden, når de var ude med venner.

En dag valgte Samuli at kysse hende, og "jeg reagerede øjeblikkeligt med lidenskab," fortalte hun Yahoo Australia.

"Første gang der skete noget romantisk mellem os, besluttede vi, at det aldrig måtte ske igen. Vi var for bange for at miste vores venskab," sagde hun.

Men en uge senere skete det igen, og de kunne simpelthen ikke benægte de følelser og hengivenhed, de havde for hinanden.

"Vi begyndte at date i maj 2021 og flyttede sammen med det samme. For at være helt ærlig føltes det meget mærkeligt og forkert i starten," sagde Matilda.

"Jeg tænkte på, at han stadig er min stedbror, og jeg tænkte også på, hvad andre ville sige. Nogle af vores venner var i tvivl og dømte os. Jeg tror, det skyldtes forvirringen over, at en person, jeg havde kaldt stedbror, nu skulle kaldes min kæreste."

Foto: TikTok

Matilda og Samuli har dokumenteret deres usædvanlige kærlighedshistorie i en række TikTok-videoer - og det er der, de har modtaget flest hadefulde kommentarer, fortalte hun til Yahoo.

I en video afslørede hun, at folk har efterladt grimme kommentarer som "de skal lige i fængsel" eller "de skulle hellere dø".

Men mange andre hyldede det som en "sand kærlighedshistorie".

"Slap af. De er ikke engang i familie," skrev en person, mens en anden skrev: "Helt ærligt, så synes jeg, at det er så sødt, at din mor gifter sig med hans far, og du gifter dig med ham."

"Dette gør mig virkelig så glad! Jeg elsker det her så meget," lød det fra en tredje.