Manden ser en ældre kvinde græde ude foran sin have: Hans reaktion går verden rundt

29/07/2023 11:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Nogle få heldige finder i deres liv en person, de ønsker at tilbringe resten af deres tid med. De deler glæder og sorger og håber, det varer evigt, men vi ved, at en dag må vi sige farvel til vores partner.

Mest læste i dag

Aldon O'Neill Ward er en person, hvis formål altid er at sprede positivitet til andre mennesker. Han har en vane med altid at smile til folk, der går forbi hans have, og han er ikke bleg for at droppe, hvad han har i hænderne, for at kunne få en god snak med dem.

En skæbnesvanger dag oplevede han noget dybt berørende, da en ældre kvinde passerede hans have. Hendes øjne var fyldt med tårer, og selvom han smilede til hende, forstod han, at der var noget galt, og han fik ikke noget smil tilbage. Det gik pludselig op for ham, at han havde mødt hende før.

Den ældre kvinde var hans tidligere nabo

Aldon delte en hjerteskærende historie på Facebook. Kvinden og hendes mand var tidligere naboer til ham. De havde altid smilt og vinket, når de mødtes eller passerede hinandens huse. Aldon plejede at spille høj musik fra sin garage, og det ældre ægtepar nød det, da de havde samme musiksmag.

Havde tårer i øjnene

Men denne gang var alting anderledes. Da han så kvinden med tårer i øjnene, indså han, at noget frygteligt var sket. Han gik nærmere og spurgte, hvorfor hendes bedre halvdel ikke var med på turen. Hendes stemme rystede så meget, at hun ikke kunne svare. Hun rystede blot på hovedet og tog et par sorte solbriller på, mens tårerne strømmede ned ad hendes kolde kinder. Til sidst lykkedes det hende endelig at sige: "Han er her ikke mere".

Aldon følte et stik i sit hjerte. Han forstod, at kvinden havde mistet sin elskede soulmate. - Jeg løb ud af haven og hen til hende. Hun vendte sig mod mig med tårerne strømmende ned ad hendes ansigt. Vi sagde intet ord. Jeg gav hende et langt og varmt kram, som om hun var min egen bedstemor, skrev Aldon på Facebook.

Jeg havde brug for dette kram

-Jeg havde virkelig brug for det kram, mere end du kan forestille dig. Tusind tak, sagde kvinden. Jeg prøver at gøre de ting, vi plejede at gøre sammen, som at gå ture. På den måde føler jeg, at han stadig er sammen med mig, forklarede hun.