Mand redder hundehvalpe: Men kort efter opdager han sin store fejltagelse

22/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Han gjorde det i bedste mening, da han reddede de små hundehvalpe, men kort efter opdagede han sin brøler.

Mest læste i dag

En rutinemæssig haveoprydning tog en overraskende drejning for Craig Mcgettrick og hans kollega, da de fandt en uventet overraskelse under en gammel madras, som de havde til hensigt at bortskaffe. Der gemte sig en kuld hvalpe, der tilsyneladende var blevet efterladt uden deres mor.

Foto: Privat

Craig og hans kollega ventede en tid i håbet om, at moderen ville vende tilbage, men desværre skete det ikke. De formodede, at nogen bevidst havde efterladt hvalpene der, da de vidste, at madrassen skulle flyttes. Ude af stand til at tage sig af fem hvalpe besluttede de sig for, at det bedste ville være at bringe de små til det nærmeste dyreinternat.

Men en uge senere tog historien en uventet drejning. En dyrekender bemærkede, at hvalpene faktisk var ræveunger.

Foto: Privat

Personalet på internatet kontaktede straks Craig og forklarede, at det ville være bedst, hvis han returnerede ræveungerne til det sted, hvor han havde fundet dem. De mistænkte, at moderæven havde brugt madrassen som en hule til at opfostre sine unger.

Da Craig bragte ungerne tilbage til sin have, dukkede en voksen ræv pludselig op og skyndte sig hen mod ungerne. Hun snuppede hurtigt hver af dem og forsvandt ind i de nærliggende skove. Alle var glade og lettet, da de vidste, at de små ville have det bedre sammen med deres mor i det vilde end på et internat.