Mand fotograferer øjeblik på sin ferie: Da han senere kigger på billedet, opdager han chokerende detalje

12/09/2023 18:54

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
Først nogle dage senere opdagede han den chokerende detalje.

Mest læste i dag

At fange det ideelle øjeblik er en udfordrende kunstform. Vinkler, belysning og alle andre elementer skal smelte sammen i perfekt harmoni, og det kan tage lang tid at opnå det fuldkomne billede. Dette gælder uanset om man er en professionel fotograf eller en ivrig amatør, som The Mirror påpeger.

Når man så vender hjem og analyserer det indfangede billede, kan det hænde, at man opdager små detaljer, som man ikke lagde mærke til ved første øjekast. Præcis dette skete for Gavin, en 43-årig mand, der havde taget et imponerende billede af landskabet i Belfast, Nordirland.

"Hvad angår mine første observationer på billederne på min mobil, så bemærkede jeg ikke noget usædvanligt. Det var først et par dage senere, da jeg kiggede gennem billederne på min bærbare computer, at jeg lagde mærke til noget mærkeligt og besluttede at zoome ind."

Da han zoomede ind, blev han behageligt overrasket over, at han havde fanget en person i en betydelig afstand – men det mest forbløffende var, at personen syntes at svæve i luften på det tidspunkt, hvor billedet blev taget.

"Jeg troede, det var ren tilfældighed, at jeg havde fanget det præcise øjeblik – jeg havde ikke engang bemærket, at der var nogen i det fjerne, da jeg tog billedet. Det var en rent tilfældig begivenhed, hvor timingen var spot on, og det skabte et sjovt øjebliksbillede. Det ville være meget sjovt, hvis nogen kunne identificere vedkommende."

Med stolthed delte Gavin billedet på Twitter, og det har nu modtaget over 1.200 likes.

"Jeg besluttede mig for at poste billedet på Twitter, fordi jeg synes, det var noget specielt og værd at dele."

Herunder kan du se hans opslag: