Livet ændrede sig totalt efter en DNA-test - Fra fattig til overvældende rigdom

21/07/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Jordan havde meget svært ved at få hverdagen med sin lille familie til at hænge sammen. Pludselig ændrede en DNA-test alt, og nu har Jordan værdier for mange hundrede millioner kroner.

Mest læste i dag

De fleste mennesker har nok fantasier om at modtage en besked om, at de har arvet en enorm formue. Desværre er de eneste beskeder, man typisk modtager, fra nigerianske prinser, der lover rigdom og overflod.

For 31-årige Jordan Adlard Rogers blev denne drøm dog til virkelighed. Han gik fra at være fattig til at være utrolig velhavende på kort tid, takket være en enkelt DNA-test.

Jordan Adlard Rogers var en del af en lille familie og kunne knap nok få hverdagen til at hænge sammen, idet han kæmpede for at betale regningerne til tiden.

Alt ændrede sig dog en efterårsdag i 2018, hvor Jordan endelig fandt ud af, hvem hans biologiske far var.

Rygter om Jordan som Charles Rogers' søn begyndte allerede at florere, da Jordan var blot otte år gammel. Charles Rogers boede på den imponerende Penrose Estate-ejendom i Cornwall, der strakte sig over 1.500 hektar. Ejendommen omfattede et kæmpe hus, hvor Rogers-familien boede, samt 40 yderligere ejendomme.

Penrose Estate blev vurderet til 500 millioner kroner, hvilket gjorde det klart, at Charles Rogers var en yderst formuende mand.

23 år før de tog en test

Allerede som otteårig blev der talt om at få foretaget en DNA-test mellem Jordan og hans påståede far. Disse samtaler fortsatte i mange år, men testen blev aldrig gennemført.

Det skulle derfor tage hele 23 år, før Jordan igen tog kontakt til den familie, der ejede den store ejendom.

Desværre var Charles Rogers allerede afgået ved døden på grund af en heroinoverdosis. Hans bror og forældre, der også havde boet på ejendommen, var ligeledes gået bort i årenes løb. Dermed manglede der en Rogers til at føre ejendommen videre, som havde været i familiens eje siden 1771.

Denne gang lykkedes det endelig Jordan Adlard Rogers at få foretaget en DNA-test, der bekræftede, at han faktisk var Charles Rogers' søn.

Pludselig var han arving til den kostbare ejendom på næsten 500 millioner kroner og modtog også månedlige betalinger fra forskellige fonde.

Foto: Facebook / Jordan Adlard Rogers

Har ikke glemt hvor han kommer fra

Selvom Jordan nu kunne leve resten af sit liv uden at løfte en finger for at få mad på bordet, har han ikke glemt sine rødder og hvor han kommer fra. Han ønsker at gøre noget godt for andre mennesker.

"Jeg behøver ikke længere at arbejde, så i stedet vil jeg starte en velgørenhedsorganisation og hjælpe indbyggerne i Porthleven og Helston. Der var en tid, hvor jeg bekymrede mig om næste regning, men nu er jeg her, og jeg vil gerne hjælpe andre," udtaler han.

Jordans pludselige livsændring er en drøm, som mange mennesker har. Så måske arver du pludselig en stor sum penge, du aldrig vidste om.