Kvindelig fan stjæler rampelyset på live-tv: Pludselig trækker hun ned i kjolen

22/07/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
En kvinde valgte at afbryde en journalist på direkte tv, og kort tid efter valgte hun at trække ned i sin kjole.

Mest læste i dag

Den italienske journalist Tancredi Palmeri måtte tænke hurtigt, da en entusiastisk fan ville vise ham en tatovering på live-tv. Tatoveringen var placeret på et intimt sted.

I forbindelse med transfervinduet i fodbold sendte Palmeri live på SportItalia, men pludselig dukkede en begejstret kvindelig fan op, og samtalen drejede sig om hendes store kærlighed til den skotske klub Hearts of Midlothian.

Kvinden besluttede derefter at vise sin tatovering ved at afsløre sit ene bryst under kjolen, så den kunne blive fanget af kameraet. Palmeri var dog hurtig til at skærme for udsynet og grinede af situationen. Dette er blevet rapporteret af Daily Star.

Efterfølgende valgte Palmeri at dele videoen på det sociale medie Twitter og skrev følgende:

"Når en Hearts of Midlothian-fan stormer ind på live-tv om transfervinduet og vil vise hele Italien sin stolthed mod Hibernians fra bunden af sit hjerte," skrev han og fortsatte:

"Jeg vil sige fra bunden af hendes bryster."

Selvfølgelig har mange kommenteret videoen, som mange fandt morsom.

"Det er kun januar, og vi har allerede set det bedste interview i 2023," skrev en person blandt andet.

Kvinden, Natasha, fortalte, at hun fik tatoveringen lavet på grund af den store rivalisering mellem Hearts og Hibernian, mens Palmeri smilede over situationen, da hun viste den igen for kameraet.

Tatoveringen minder om Hearts' 5-1-sejr i den skotske Cup-finale tilbage i 2012, hvor de slog deres rivaler. Derudover vandt de også 3-0 i en kamp mellem de to hold sidste uge.

Efterfølgende erkendte Palmeri, at han havde glemt navnet på sin pludselige gæst på grund af hendes narrestreger, hvortil hun smilende svarede: "Jeg forstår det! Det er alt, hvad jeg forstår. Mine bryster er ægte!"

Natasha var langt hjemmefra og mødte Palmeri uden for et hotel i Milano. Hun havde tydeligvis en stærk ønske om at vise alle, hvor meget hun elsker Hearts og ikke kan lide deres rivaler.