Kvinde tog et dejligt lang brusebad: Da hun trådte ud af badet, løb det koldt ned ad ryggen på hende

20/10/2023 17:09

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
En kvinde ønskede at køle af fra den australske forårsvarme i sit brusebad. Da hun lukkede for vandet og følte sig forfrisket, fik hun sit livs chok.

Mest læste i dag

Fordi hun var uvidende om, at hun ikke var alene på sit nyligt renoverede badeværelse, blev hun overrasket af en uønsket gæst, som var blot centimeter væk fra hende.

Som rapporteret af 9News Australia, indså kvinden først efter en halv time, mens hun brusede, at hun delte rummet med en tæppepython, der var omkring halvanden meter lang.

Slangen følte sig dog ikke specielt vel tilpas på badeværelsestæppet; i stedet havde den rullet sig pænt omkring en blød trelags toiletrulle ved siden af brusekabinen.

Overvældet af den uventede opdagelse tog den australske kvinde et billede af dyret på sikker afstand og sendte det til slangefangeren "Luke the Snake Catcher."

En ekspert i krybdyr kom og pakkede pytonen sikkert væk, samtidig med at han beroligede ejerens nerver. Luke skrev på sin Facebook-side, "Jeg syntes, det var temmelig morsomt, at en slange tog en lur der."

Senere blev det opdaget, at pytonen var trængt ind i huset gennem et hul i badeværelsesgulvet. Han forklarede, "Det er meget varmt i øjeblikket, og slanger leder efter kølige steder at opholde sig i løbet af dagen."

Nedenfor kan du se et billede af slangen og dens usædvanlige hvilested.

Foto: Facebook