Kvinde på kaffebar mærker et pludseligt dask over fødderne: Hvad hun ser under bordet, har fået folk til at rase på nettet

01/08/2023 13:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
Overraskende hændelse på kaffebar får kvindens hjerte til at slå hurtigere, da hun føler et kraftigt dask på sine fødder. Det efterfølgende billede sender internettet i oprør.

Mest læste i dag

"Prøver at drikke en hurtig kop kaffe på en cafe. Men nogen bliver ved med at slå mig over fødderne."

Således indleder den 42-årige amerikanske komiker Jen Kirkman et tweet, hvor hun i slutningen af juni måned oplevede en ubehagelig overraskelse. Gentagne gange blev hun slået på fødderne, mens hun nød sin kaffe på en cafe.

Da hun endelig kiggede ned for at undersøge, hvad der skete, greb hun sin telefon og tog et billede, som senere blev årsag til vrede på det sociale medie Twitter.

"Jeg kender ikke dette barn, og hans mor gør absolut intet," afslutter Jen Kirkman sit tweet, som har fået Twitter til at koge af raseri.

"Moderen burde gribe ind. Men jeg mener også, at man på en høflig måde kan sige, 'undskyld mig, men her sidder jeg'," kommenterer twitterbrugeren Sarah Osborn.

Men den løsning møder skarp kritik fra andre brugere, som ikke ønsker at blande sig i andres børneopdragelse.

"Og risikere at nogen truer med at ringe til politiet, fordi 'du rører deres barn'? Nej tak," lyder det fra Lisa Blackburn.

Tonens skarphed eskalerer hurtigt i Twitter-debatten, hvor nogle brugere mener, at Jen Kirkman har ret til at forsvare sig selv og sparke barnet.

Twitterbrugeren Jordan opsummerer derfor meget godt, hvordan nogle amerikanere ser på børn, der får lov til at opføre sig frit uden forældrenes kontrol.