Kvinde havde betalt for ekstra benplads på flyet: Fik et chok, da hun kom frem til sædet

18/08/2023 10:30

|

Sebastian Ilsøth

Kvinden blev chokeret, da hun så, hvad hun havde betalt for. Foto: Shutterstock
En kvinde blev dybt overrasket, da hun opdagede, hvad hendes ekstra betaling for flybilletten faktisk havde medført.

Mest læste i dag

Nogle gange er det ikke altid lige så behageligt at tage afsted på ferie, især når det indebærer en lang flyrejse.

Der er hele processen med at pakke og derefter slæbe tunge kufferter, huske passet og generelt jonglere med trafikken, køen til sikkerhedskontrollen og andre små irriterende detaljer, der gør flyrejsen lidt besværlig.

Efterfølgende skal man finde sin plads i de ofte overfyldte fly og prøve at finde et komfortabelt sæde, hvilket ikke altid er let i de tætpakkede kabine.

Men denne oplevelse var langt fra virkeligheden for Lisa Nicola, da hun skulle flyve fra Birmingham til den græske ferieø Kreta, ifølge en artikel fra Metro.

Da Lisa Nicola trådte ind i flyet, mødte hun et hav af tomme sæder uden nogen passagerer.

Dette betød, at der var rigelig benplads til den heldige kvinde, der kunne vælge sin plads frit under hele flyvningen.

Her sidder Litsa Nicola og sammen med sin flykammerat Donna på vej til Kreta. Foto: Litsa Nicola/privat

"Det føles lidt tosset at have betalt ekstra for mere benplads, når jeg nu ville have næsten hele flyet for mig selv," bemærker Lisa Nicola til avisen.

Hun var dog ikke den eneste passager, der endte med at flyve. I sidste øjeblik kom Donna Haritou, der også skulle til de sydlige himmelstrøg, og de to kvinder nød selskabet og hyggede sig på hele flyvningen.

"Vi snakkede under hele turen, og hun var virkelig sød. Vi har endda udvekslet telefonnumre og vil holde kontakten. Det var en af de bedste flyveture i mit liv," siger Lisa Nicola, der skulle besøge sin bror på Kreta.

På billederne fra Lisa Nicola kan man tydeligt se hende i cockpittet, hvor hun har fået lov til at sidde i kaptajnens sæde. Hun påpeger også, at hun humoristisk sagde, at hun skulle "give flyet fuld gas", så hun kunne komme afsted på sin ferie.

Litsa fik lov at besøge piloterne i cockpittet. Foto: Litsa Nicola/privat

Og fik taget et par selfies til minde om 'den bedste flyrejse nogensinde'. Foto: Litsa Nicola/privat

Flyselskabet Jet2 havde æren af at flyve Lisa Nicola, og de har udtalt, at det ikke er usædvanligt, at de sidste flyvninger i sæsonen er næsten tomme, når de afgår, men overfyldte når feriegæsterne vender tilbage til England.

"Så længe Donna og Litsa havde en fantastisk tur til Kreta, og vi kunne give dem en god start på deres rejse, er vi tilfredse," udtaler selskabet i en erklæring til Metro.