Kvinde gjorde indkøb og opdagede en håndskreven seddel i bukselommen: Handler aldrig i butikken igen

03/09/2023 16:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Det var sidste gang, hun satte sine fødder i butikken.

Mest læste i dag

En studerende, Caitlin Salmon, har besluttet aldrig igen at træde ind i New Look-butikken efter en uventet oplevelse.

Caitlin var på udkig efter et par sorte bukser og tog et par ned fra stativet for at prøve dem. Det var imidlertid, da hun undersøgte lommens indhold, at hun blev overrasket. En håndskrevet besked på vietnamesisk var skjult i lommen, hvilket sendte hende på jagt efter Google Oversæt.

Det skriver The Mirror.

Beskeden lød: "Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre."

"Da jeg først fandt beskeden, blev jeg virkelig chokeret. Jeg måtte bruge Google Oversæt, og det malede et billede af en desperat situation," udtalte Caitlin senere og tilføjede, "Det rørte mig dybt, det var surrealistisk. Det fik advarselsklokkerne til at ringe, fordi jeg har hørt om sådanne ting i mine forelæsninger. At finde noget lignende var helt usædvanligt."

Efter episoden opstod der uenighed om, hvad der egentlig stod i beskeden. New Look igangsatte en undersøgelse og hævdede nu, at beskeden blot sagde: "Der er en sømfejl på venstre sidelomme."

Flere personer med vietnamesisk som deres modersmål kunne ikke blive enige om beskedens indhold og betragtede det som uforståeligt volapyk.

Den unge studerende har nu besluttet sig for aldrig at handle i butikken igen og føler sig skuffet over den mystiske besked, som ti vietnamesisktalende personer også har erklæret som volapyk. En medarbejder ved Vietnam Trade Office påpegede, at beskeden var uforståelig på grund af manglende accenter.