Kvinde børster sin hunds hår og får samlet en hårbold: Så begynder klumpen at bevæge sig

28/09/2023 16:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Cheyenne Benzo var hjemme med sin datter og sin hund Sheldon, da hun pludselig bemærkede noget mærkeligt i huset.

Mest læste i dag

På gulvet ved siden af Sheldons hundeseng lå en hårkugle. Umiddelbart ikke noget usædvanligt:

Ejeren, som blev interviewet af The Dodo, bemærkede, "Jeg er vant til, at han fælder overalt."

Men der var noget bemærkelsesværdigt ved denne hårkugle. Den var langt tættere på end sædvanligt - og pludselig begyndte den at bevæge sig.

Stor overraskelse

En stor overraskelse greb Cheyenne, som først blev overrasket og derefter krøb sammen med en lommelygte for at inspicere det mystiske objekt nærmere.

Det var da, hun bemærkede, at objektet havde øjne.

Til hendes store overraskelse opdagede hun, at det, hun først troede var en almindelig hårbold, faktisk var en lille, grøn løvfrø, hvis klæbrige overflade havde tiltrukket en betydelig mængde af Sheldons pels.

Så meget, at Sheldon ikke engang kunne hoppe ordentligt længere.

"Han bad mig om at fjerne noget af hans pels, før han prøvede at hoppe igen, men den stakkels lille fyr havde det svært. Så jeg måtte tage frøen op og skylle den med vand. Utroligt nok var den meget rolig og lod sig vaske uden nogen form for protester," fortæller Cheyenne Benzo.

Da frøen var tilbage i sin naturlige tilstand, viste moderen den til sin lille datter. Sammen tog de det redde dyr med til en nærliggende å.

Frøen sad længe på græsset under en hibiscusbusk og nød sin nyfundne frihed.

"Jeg er glad for, at jeg kunne vise min datter, hvordan man hjælper og tager sig af alle slags væsner. Hun nød virkelig at tage ud med frøen og sætte den fri i naturen. Jeg vil fortsætte med at opmuntre den slags adfærd i fremtiden," udtaler Cheyenne, moderen.