Kvinde bliver inviteret på ferie af sin date: Dette havde hun aldrig forventet

16/09/2023 06:13

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Den unge kvinde er stadig lamslået – gjorde han virkelig det?

Mest læste i dag

I en nyligt delt TikTok-video beskriver Chandler en situation, hvor en ung mand pludselig afbrød deres ferie. Som hun forklarer i videoen, havde han for nylig fløjet hende til Florida, USA, for et romantisk møde i hovedstaden i denne stat. De havde planlagt at tilbringe nogle dage sammen.

Inden de skulle spise frokost sammen, meddelte han pludselig, at han skulle mødes med sin søster. Chandler, der ikke tænkte meget over det, nikkede bare og mindede ham om deres reservation kl. 13.10. Men den unge mand dukkede aldrig op.

Chandler sendte flere beskeder til ham, men fik først svar, da hun blev utålmodig og mindre venlig. Han svarede, "Undskyld, at jeg ikke kom tilbage som lovet. Jeg fik nogle meget dårlige nyheder under frokosten."

I starten troede Chandler på hans forklaring, men da hun kom tilbage til det hotelværelse, de delte, opdagede hun, at han havde taget alle sine ejendele med sig.

Hun forstår stadig ikke helt, hvad der skete, men hendes venner og mange af hendes TikTok-seere er enige om, at denne mand tydeligvis havde en hemmelig kone derhjemme, som han holdt skjult for Chandler.

Som en form for hævn besluttede Chandler at få mest muligt ud af sin tid i Miami. Da hotelværelset var reserveret i hans navn, besluttede hun sig for at nyde roomservice hele vejen igennem, som kompensation for hans pludselige forsvinden, udover at få ham til at betale for det.