Kvinde bestilte cocktail i hotelbar: Da hendes mand fik regningen, forlod han straks stedet

03/12/2023 10:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde og hendes mand ville blot nyde en cocktail i hotellets bar, men endte med at få deres oplevelse ødelagt.

Mest læste i dag

En kvinde har afsløret, hvordan hun endte alene i en hotelbar, efter hendes mand forlod hende i vrede. Årsagen til hans vrede var en regning med et chokerende højt beløb.

Kvinden, ved navn Lynsey, delte ved et uheld en dyr cocktailoplevelse på det sociale medie TikTok. Parret havde tilbragt nytårsaften på et femstjernet hotel i London, ifølge New York Post.

Under deres besøg på hotellets bar bestilte Lynsey og hendes mand begge en cocktail. Uheldigvis endte hun med at vælge en drink med Cristal-champagne, drysset bladguld og en 30 år gammel whisky.

Denne eksklusive cocktail havde en pris på 1.890 pund, hvilket svarer til cirka 16.100 kroner. Da regningen ankom, blev både Lynsey og hendes mand overraskede over den høje pris.

Lynsey selv troede, at prisen var 18,90 pund, svarende til cirka 160 kroner. Da hun viste regningen til sin mand og erkendte fejlen, blev han rasende. Han rejste sig og forlod hende i baren i vrede.

I TikTok-videoen beskriver Lynsey, hvordan hun forsøgte at forklare situationen til bartenderen, undskyldte for fejlen og forklarede, at hun ikke var klar over drinkens ekstreme pris. Bartenderen kunne ikke gøre meget og kontaktede sin chef, der forsikrede hende om, at de ville "håndtere det" senere. Lynsey blev dog nødt til at blive på hotellet i yderligere fire nætter.

"Mine nerver var fuldstændig i ruiner. Hvis de havde bedt mig om at betale for den cocktail, som jeg ikke engang nød, fordi den var baseret på whisky, og jeg ikke kan lide whisky... Så undgik jeg baren som pesten," udtaler hun.

Et par aftener senere støder hun på chefen, der blot jokede om episoden. Han fortalte, at bartenderen var blevet fyret på grund af det. Dette fik Lynsey til at bryde ud i gråd og sige, at det ikke var hans arbejde værd, og at hun nok skulle betale.

"For at være ærlig er det en helt absurd pris. Det bør være lige så klart som himlen på menukortet, mener jeg," skrev en bruger.

"Jeg var på en fin restaurant med venner. Jeg troede, at bøffen kostede 9,33 dollars, men det var 93,33 dollars. Heldigvis spurgte tjeneren først, før han tog imod min bestilling," lød det fra en anden.

Andre var mere skeptiske over, om historien overhovedet var sand, og én påpegede, at mange detaljer ændrede sig.

En anden spurgte: "Så du bestilte en whiskybaseret cocktail, men du kan ikke lide whisky. God idé. Jeg ville også have ladet dig ordne det," skrev en bruger.

"Den mest chokerende del af denne historie er, at din mand forlader dig alene," lød det fra en anden.

Heldigvis viste det sig, at det hele bare var for sjov. Lynseys video er gået viralt på sociale medier, hvor folk har haft forskellige reaktioner.