Købte bananer i Lidl, men kom hjem med meget mere

10/05/2023 17:01

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En pensionist havde lyst til frugt og besluttede sig for at handle ind i den lokale Lidl. Det skulle han have bananer med hjem, men han fik pludselig meget mere med i posen.

Mest læste i dag

Jan Giovinazzo fik en god klase bananer med hjem fra supermarkedet og begyndte at skrælle dem. Det skriver bl.a. Dagbladet.

Pludselig bemærkede han en lille frø.

"Jeg gik hen til vasken for at skrælle bananen, som jeg altid gør, så bemærkede jeg noget på frugten. Jeg kiggede nærmere og var først ikke helt sikker," fortæller den ældre mand.

I starten var han usikker på, hvad han fået med hjem. Da han fik kigget grundigere på bananen, så hun en lille frø. Det var ikke lige, hvad han forventede.

Han lagde straks det lille uventede besøg i en lille plastkasse og efterlod den i stuen, så frøen kunne blive varmere.

Derefter ringede han til en organisation, der har til formål at beskytte dyr. Derefter fandt han ud af, at det sandsynligvis var en frø-art fra Elfenbenskysten i Afrika.

Den lille frø havde hjemme mere end 5.000 km væk fra, hvor pensionisten selv boede. Det er det område, hvor supermarkedskæden Lidl ofte importerer deres bananer fra.

Den 71-årige mand forklarede, at han altid undersøger de bananer og alle andre varer, han køber. Især for eventuelle edderkopper, som han allerede har stødt på flere gange.

Dyret overlevede heldigvis, og nu kan den lille rejsende se frem til at vende tilbage til sit hjemland i Elfenbenskysten.

Siden da har Jan delt sin opdagelse på sociale medier. Mange brugere reagerede på hans indlæg, hvilket i en sådan situation ikke er overraskende.

Nogle undrede sig over, at supermarkedet ikke krævede ekstra for frøen. Andre jokede og gratulerede den ældre mand med hans nye kæledyr.