Jason bestilte en pepperoni-pizza: Da han åbnede bakken, blev han dybt chokeret

30/09/2023 17:19

|

Sebastian Ilsøth

Jason Laska/Facebook
Det var noget af en overraskelse, der mødte parret fra Ohio, da de åbnede pizza-bakken.

Mest læste i dag

I nogle tilfælde oplever man at modtage en pizza, der ikke svarer til den, man havde bestilt. Enten er fyldet ikke korrekt, eller der kan have været en forveksling med pizzaerne. Den slags hændelser forekommer, og det er noget, mange af os har oplevet.

Men for et par fra Ohio var det en noget uventet overraskelse, da de købte en pepperoni-pizza. Selvom der faktisk var pepperoni på pizzaen, var det ikke helt, hvad parret havde forventet.

Dette blev rapporteret af Ladbible.com.

Pizza med et kontroversielt symbol

Jason Laska havde hentet en færdiglavet pizza fra Little Caesars, den tredjestørste pizzakæde i USA, på vej hjem til sin svigermor.

Først da han kom hjem og åbnede kassen, opdagede han, at fyldet på pizzaen havde en dekoration i form af et hagekors. Det er dog værd at bemærke, at symbolet ikke var identisk med det, der er forbundet med nazipartiet, da det var vendt forkert. Det er faktisk et symbol for guddommelighed og spiritualitet i religioner som hinduisme og buddhisme.

Ikke desto mindre ser det ud til, at de to ansatte fra Little Caesars, som senere indrømmede at have skabt denne dekoration på pizzaen, ikke havde religiøse hensigter. Som følge heraf blev de afskediget.

Foto: Jason Laska/Facebook

To ansatte blev fyret

Efter denne episode delte Jason Laska og hans kone et billede af pizzaen på Facebook, hvor de udtrykte deres utilfredshed.

Dette fik konsekvenser for de to medarbejdere fra pizzakæden, da de blev afskediget. Little Caesars' talsperson, Jill Proctor, udtalte senere:

"Vi tolererer på ingen måde racisme og diskrimination i nogen form. Vi er dybt skuffede over, at denne hændelse fandt sted, da det er i strid med vores værdier."

"Vi har også taget kontakt til kunden personligt for at diskutere episoden."