Influencer delte et billede online: Havde glemt at fjerne 'frækt legetøj, som hun havde efterladt i sengen

23/09/2023 09:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En influencer havde glemt at tjekke baggrunden på sin billede, inden hun delte det på de sociale medier.

Mest læste i dag

En influencer stod i en akavet situation, da hun modtog en besked om, at der var noget "frækt legetøj" i baggrunden af et billede, hun havde delt. På trods af dette hævder hun, at der er en uskyldig forklaring.

Den 23-årige Katie Griffiths optog en video til hendes sociale medier og besluttede derefter at afslutte med et selfie. Dette billede blev delt med hendes 20.000 Instagram-følgere.

Billedet viser Katie siddende i sit soveværelse iført en rød skjorte, mens hendes seng i baggrunden har en lang, rød genstand.

En af hendes venner bemærkede dette og kontaktede Katie for at påpege, at hendes "frække legetøj" ikke var fjernet.

Ifølge Tyla er der imidlertid en helt anden forklaring på det, da det faktisk ikke er et legetøj af den art. Det er i virkeligheden en "slikspray med jordbærsmag," som Katie havde købt for at hjælpe med at bekæmpe hendes e-cigaretvaner.

Katie siger, "Jeg tog et billede i spejlet, og jeg bemærkede det ikke engang første gang. Jeg kiggede bare på mig selv og ikke andet. Den er lang, rød og ujævn - det ser ud som et stykke legetøj."

"Det ligner noget, der kunne være på Ann Summers' hylder, men det er faktisk beregnet til børn, hvilket gør situationen endnu mere komisk."

Foto: TikTok

På det tidspunkt havde hendes billede allerede fået over 9.000 visninger. Selvom mange valgte at slette billedet, besluttede Katie at lade det forblive og i stedet dele en video på TikTok, hvor hun forsøgte at forklare sandheden til sine følgere.

Hun siger, "Alle, der kunne se det, havde allerede set det, så jeg besluttede at stå ved det. Mange af dem, der følger mig, kender mig personligt, og de kunne måske tænke, at det var frækt legetøj, men de sagde ikke noget."

"Jeg tænkte, at hvis jeg laver en TikTok-video om det, vil folk få den rigtige historie. Folk fandt det faktisk sjovt. Der var nogle, der kommenterede, at det var sjovt. Men der var også dem, der ikke troede på mig, hvilket jeg var bekymret for. Du er nødt til at grine, ellers ender du med at græde - det er min indstilling."

Katie købte den smagsfulde spray, som i virkeligheden er beregnet til børn, fordi smagen hjælper hende med at undgå at bruge sin e-cigaret. Hun har dampet i over to år og ønsker at stoppe med det.

Hun afslører, "Jeg besøgte mit lokale supermarked, hvor jeg forventede at finde en lille spray, men dette var den eneste, jeg kunne finde. Da jeg så den, syntes jeg, at den så lidt underlig ud for slik at være."