Hvalp sad og hylede på forladt byggeplads: Da ejeren nærmede sig, blev han dybt overrasket

19/08/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
For nylig var Willians Mollo Flores ude at gå en aftentur med sin hund i nabolaget. Hans egen hunds insisteren på, at de tog en omvej.

Mest læste i dag

Da Willians og hans hund gik forbi en gammel byggeplads, begyndte hans normalt velopdragne hund pludselig at trække i snoren med ønsket om at ændre retning. Den ønskede at følge en anden vej end den sædvanlige, og det tog ikke lang tid for Willians at forstå årsagen til dette.

"Min hund guidede mig hen til en forladt hvalp," delte Willians med The Dodo.

Det viste sig hurtigt, at den lille hvalp, som sad og jamrede sig og fangede opmærksomheden fra Willians' hund, ikke blot kæmpede for at redde sig selv. På byggepladsen fandtes der adskillige åbne og delvist dybe huller, og endnu en hvalp var desværre faldet ned i et af dem og sad nu fanget.

I starten var Willians usikker på, hvordan han skulle gribe situationen an, men han valgte at løbe hjem og hente vand, mad og et reb. Dette gav ham mulighed for at hjælpe begge hvalpe.

Foto: Privat

"Jeg kravlede ned i hullet og formåede at befri hvalpen," fortalte Willians.

Så snart hvalpen var reddet op fra hullet, løb den straks hen til sin artsfælle, som om den udtrykte taknemmelighed for den indsats, Willians havde lagt i at befri den fra hullet.

De to hvalpe viste taknemmelighed for både maden og vandet, som Willians havde medbragt, men de var desværre for svage til at blive taget med hjem.

Med håb om at få hjælp, delte Willians opdateringer om situationen på sociale medier. En af dem, der så hans beskeder, var dyrebeskyttelsesaktivisten Valeska Torres Tapia. På trods af at det var sent om natten, skyndte hun sig ud til byggepladsen for at assistere Willians.

"Jeg tog hundene med mig hjem. De var bange, men jeg gav dem al den kærlighed, jeg kunne vise dem," fortalte Valeska.

Det er uklart, hvordan de to hvalpe havnede på byggepladsen, men Valeska formoder, at de blev efterladt der af en hvalpefarm i nærheden.

De to hunde begyndte gradvist at åbne op og har nu fundet et kærligt adoptivhjem, hvor de kan vokse op sammen i trygge rammer.