Hun tager et togsæde, der ikke er hendes, og forstår ikke hvad problemet er

28/02/2024 13:48

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En mand er for nylig blevet rost for at have reageret på den smukkeste måde over for en person, der sad på hans plads i et tog.

Mest læste i dag

Der er intet mere irriterende end at opdage, at ens reserverede plads i toget, er optaget af en anden passager, der har taget pladsen, selvom vedkommende ikke har ret til det.

Ofte tør de forurettede personer ikke sige noget af frygt for at støde på en aggressiv person. Eller måske blot for at undgå konflikten og ikke skabe en scene.

Men er vognen meget overfyldt, og man ender med at stå op, selvom man har betalt mere for at kunne nyde en siddeplads, har man ret til at kræve sin plads tilbage.

Det er præcis, hvad en TikTok-bruger gjorde. Og hans reaktion, der var fuld af ro og beslutsomhed, selvom den blev opfattet dårligt af nogle passagerer, er blevet rost på sociale medier.

Han formåede at opretholde roen over for en person, der forsøgte at tage hans sæde. Det hele startede, da denne mand trådte ind i et særligt overfyldt tog og bemærkede en kvinde på hans plads, som han dog har reserveret på forhånd.

Meget høfligt bad han hende om at give ham pladsen tilbage og sætte sig et andet sted, men hendes reaktion gjorde ham målløs. Den unge kvinde begyndte faktisk at grine og svarede ham, at der var andre ledige sæder i toget.

"Det bliver svært. Min plads er nummer 103, og jeg har brug for den. Det er jeg virkelig ked af det," svarede han hende.

Efter et kort øjeblik valgte personen at efterkomme anmodningen og erklærede samtidig, at hun forstod forespørgslen. Men mens episoden burde have stoppet der, udtrykte to andre passagerer derefter deres uforståelse for hans reaktion.

Det endte med at være den fejlplacerede passager, der afsluttede episoden ved at flytte sig. Efter at have foreviget episoden, delte manden videoen på TikTok, hvor den på kort tid fik mere end 12 millioner visninger.

I modsætning til de to passagerer, har mange internetbrugere rost hans reaktion på situationen. Samtidig gav mange udtryk for, at de ikke forstod, at folk tog andres pladser i toget.

"Jeg vil aldrig forstå folk, der forsøger at forhandle om at blive siddende på en plads, der ikke er deres. Der er ikke noget at diskutere. Ellers ringer jeg til kontrolløren," skrev en bruger.

"Det er ham, der får skældud. Verden er på hovedet," lød det fra en anden.

"Jeg er chokeret over, at du skal retfærdiggøre at få din plads tilbage," skrev en tredje.