Han lod sin ven tatovere ham - det endte han hurtigt med at fortryde

07/05/2024 19:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung mand besluttede sig for at stole på sin ven, og lade ham give ham en tatovering. Det fandt han hurtigt ud af, at han aldrig skulle have gjort.

Mest læste i dag

Når du sætter dig i tatovørens stol, udviser du stor tillid til denne person. Du tillader faktisk, at de indfører blæk permanent under din hud.

Hvis din ven er tatovør, kan det virke oplagt at bede om deres hjælp til at få lavet en tatovering. Du forventer naturligvis, at de vil gøre deres bedste for at levere et flot resultat.

En ung mand oplevede dog, at det ikke altid er tilfældet, hvilket viser, at man bør være forsigtig, selv når det er en ven, der tatoverer.

På TikTok-profilen Sucky Tattoos deles en video, hvor en ung mand fik tatoveret "Stay Humble" på sin underarm. En sådan tatovering virker simpel, og de fleste tatovører burde kunne håndtere opgaven, rapporterer The Sun.

Foto: TikTok

Ved første øjekast ser tatoveringen rimelig ud, selvom den er lidt skæv. Dette kunne man nok leve med.

Men ved nærmere inspektion afsløres det, at tatovøren har lavet en alvorlig stavefejl. I stedet for et 'T' i "Stay", har tatovøren tatoveret et 'I'.

Videoen blev oprindeligt delt på Snapchat af en ven, som zoomede ind på den fejlstavede tatovering og fangede tatovøren grine i baggrunden.

Mens den tatoverede mand udbrød: "Jeg stolede på dig," kommenterede vennen i videoen: "Caden har virkelig lavet en fejl."

Foto: TikTok

Videoen modtog hurtigt over 389.000 likes, og nogle seere bemærkede ikke fejlen med det samme.

"Min dysleksi slog til, og jeg læste det korrekt," sagde en bruger, mens en anden bemærkede: "Det tog mig lang tid at se, hvad der var galt."

"Linjen er ikke engang lige," bemærkede en anden utilfreds bruger om tatoveringen.

"Det er bestemt en måde at blive ydmyget på," konkluderede en fjerde.